Головна Новини Зірки персона Смерть Шинейд О'Коннор: з'явилися нові подробиці про причини її смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть Шинейд О'Коннор: з'явилися нові подробиці про причини її смерті

Шинейд О'Коннор пішла з життя рівно рік тому.

29 липня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

Через рік після смерті відомої ірландської співачки та композиторки Шинейд О'Коннор, яка пішла з життя у липні 2023 року, стало відомо, що причиною смерті стала низка гострих респіраторних захворювань. Колишній чоловік артистки, Джон Рейнольдс, розповів подробиці трагедії.

Смерть Шинейд О'Коннор: з'явилися нові подробиці про причини її смерті

Смерть Шинейд О'Коннор (фото з відкритих джерел)

Шинейд знайшли мертвою у її квартирі, і поліція повідомляла, що смерть настала "внаслідок природних причин". Закордонні ЗМІ також писали, що причиною могла бути онкологія або погіршення психологічного стану на тлі самогубства її сина, 17-річного Шейна.

Як пише видання New York Post, Джон Рейнольдс повідомив, що причиною смерті стало загострення хронічного обструктивного захворювання легень та бронхіальної астми разом із інфекцією нижніх дихальних шляхів низького ступеня злоякісності. Співачка померла на 57-му році життя.

Після смерті у зірки 90-х залишилося троє дітей: сини Джейк Рейнольдс та Ієшуа Френсіс Ніл і донька Ройсін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що рік тому померла відома співачка Шинейд О'Коннор. Відома ірландська виконавиця Шинейд О'Коннор померла у віці 56 років. Деталі смерті відомої вокалістки та композиторки поки що не розголошуються. 

Шинейд Марі Бернадетт О'Коннор народилася 8 грудня 1966 року в передмісті Дубліна, Ірландія. Батьки розлучилися, коли Шинейд була ще маленькою. Вона була складним підлітком. Після вилучення зі школи, Шинейд потрапила до притулку. А у 15 років вона кинула навчання заради музики. Коли їй було 18 років, її мати загинула у ДТП. 1985 року Шинейд перебралася до Лондона, де її музична кар'єра досить швидко пішла вгору. 1987 року вийшов її перший альбом The Lion the Cobra, який критики оцінили дуже високо. Широку популярність співачці приніс кавер на пісню Прінса Nothing Compares To You.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини