Головна Новини Зірки персона Софія Ротару відмовилася виступити на фестивалі на підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

Софія Ротару відмовилася виступити на фестивалі на підтримку України

Таку заяву зробила співачка Лайма Вайкуле.

20 серпня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

За задумом  зіркової  співачки Лайми  Вайкуле недавно був проведений  фестиваль в місті Юрмала  задля  підтримки України. На сцені заходу виступало чимало  зірок, а гостями фестивалю  були Максим Галкін, Алла Пугачова, Андрій Макаревич та багато інших знаменитостей.

Софія Ротару відмовилася виступити на фестивалі на підтримку України

Софія Ротару (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання представників  YouTube-каналу "І грянув Грем" Вайкуле  сказала, що запросила сюди і Софію Ротару, але українська зірка не  захотіла приїхати, щоб виступити в Юрмалі.

Як стверджує Лайма, її українській  колега має відчуття в присутності  виключно членів  її родини. Тепер Софія  Ротару мешкає,   оточена увагою  тільки  членів її родини, і це для співачки найпотрібніше.

"Їй, мені так здалося, ніхто не потрібен, крім сім'ї. Тому у нас немає такого, щоб ми дзвонили одна одній кожен день. Ми говорили з нею. У нас досить близькі стосунки — я багато чого знаю про неї, а вона про мене", — розповіла Лайма Вайкуле.

За інформацією прибалтійської знаменитості, Софія Ротару тепер знаходиться  в безпеці. Але на території якої  країни тепер  мешкає її українська колега, вона не розповіла.

"Я знаю, що вона в безпеці, і цього достатньо для мене. Якщо вона захоче, то завжди може зателефонувати, а я не люблю нав'язуватися. Прийде час, сподіваюся, і Софа приїде до нас, якщо захоче", — завершила  Вайкуле.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї. Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась  виступити на корпоративі для росіян в Дубаї, хоч вони пропонували шалену суму гонорару. За словами  російської  моделі  Анни Калашникової, на яку посилаються  російські  ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини