Головна Новини Зірки персона Софія Ротару відреагувала на ракетний удар по Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Софія Ротару відреагувала на ракетний удар по Одесі

Ротару вшанувала пам'ять загиблих під час обстрілу

14 червня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

В ніч на 14 червня  загарбники з РФ  обстріляли  Одесу чотирма  ракетами "Калібр" з акваторії Чорного моря. Смертоносна зброя влучила  в міський бізнес-центр, завдала руйнувань  складам, житловим будинкам. Найгірше, що в результаті нічної ракетної атаки загинули  мирні жителі міста.

Софія Ротару відреагувала на ракетний удар по Одесі

Софія Ротару (фото з відкритих джерел)

На черговий звірячий обстріл окупантів також зреагувала українська знаменитість Софія Ротару. Співачка вшанувала пам'ять жертв обстрілу, хоч і не написала багато. Зірка тільки  оприлюднила в  соціальних мережах  світлину  зруйнованого міста  і від себе додала траурну свічку.

"Одеса. 14.06.2023", -  підписала фото Софія Ротару.

До слова,  зіркова співачка   тепер доволі часто реагує  на  всі жахіття  війни  на батьківщині   на своїх сторінках у соціальних мережах. Але зірка не дає ніяких коментарів, реагуючи  на  ці події.   Зіркова співачка лише кілька разів  дякувала воїнам ЗСУ за  мужність і  здобуті перемоги.

Софія Ротару відреагувала на ракетний удар по Одесі - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї. Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась  виступити на корпоративі для росіян в Дубаї, хоч вони пропонували шалену суму гонорару. За словами  російської  моделі  Анни Калашникової, на яку посилаються  російські  ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась. Як каже Калашникова,  зірка  дуже переживає за війну в  своїй країні і  тому не може зібратись. При цьому, співачка  раніше казала, що вона аполітична, але з початком повномасштабної війни  РФ,  Ротару знаходиться  в  своїй країні, надає допомогу  ЗСУ і реагує на  жахіття  військового вторгнення.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини