Головна Новини Зірки персона Соліст популярного гурту з 90-х у важкому стані потрапив до лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Соліст популярного гурту з 90-х у важкому стані потрапив до лікарні

Соліст популярного гурту 90-х "Отпетые мошенники" був екстрено госпіталізований.

18 жовтня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

Соліста популярного у 90-х роках російського гурту "Отпетые мошенники", Ігоря Гаріка Богомазова, госпіталізували в Москві.

Соліст популярного гурту з 90-х у важкому стані потрапив до лікарні

Ігор Гарік Богомазов (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією пропагандистського телеграм-каналу Mash, 49-річному музиканту стало погано через перенесену пневмонію. Пропагандисти зазначають, що артист скаржився лікарям на загальну слабкість та підвищений артеріальний тиск. Під час медичного обстеження у Богомазова також виявили гіпертонічну хворобу, а також артрит і подагру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському співаку, який потрапив до лікарні стало гірше. Російська знаменитість  Микола Носков, що тепер знаходиться  в лікарні і перебуває в стані середньої тяжкості,  має  ще одне ускладнення. Як інформує  російський  пропагандистський  телеграм-канал Mash, у співака  на тлі пневмонії ще й  діагностували закупорку легеневої артерії. 

Як написали журналісти  каналу, лікарі  поставили  діагноз — тромбоемболія на тлі пневмонії. Носков   знаходиться  в середньо-важкому стані.  Ще на каналі   повідомляють, що  в нього розвинулась дихальна недостатність.

Також "Коментарі" писали про те, що стало відомо про сліпоту популярного російського співака 45-річний російський співак Вітас, відомий своїм унікальним голосом і високими нотами, зіткнувся з серйозними проблемами зі здоров'ям — відшаруванням сітківки очей. Ця хвороба, якщо її не лікувати вчасно, може призвести до сліпоти. За словами його оточення, причиною проблем із зором стали роки перебування під яскравими прожекторами і софітами під час виступів.

Протягом 2,5 місяців Вітас переніс кілька операцій на очах. У цей період він жив у майже повній темряві та носив сонцезахисні окуляри. Його дружина і дочка постійно були поряд і підтримували співака.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash/58528

Новини