Головна Новини Зірки персона Солістка Spice Girls вийшла заміж після 23 років стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Солістка Spice Girls вийшла заміж після 23 років стосунків

Британська співачка і актриса Емма Бантон стала дружиною Джейда Джонса: пара одружилася після 23 років стосунків

14 липня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

45-річна виконавиця, солістка жіночої групи "Spice Girls" Емма Бантон вийшла заміж за Джейда Джонса, з яким перебувала у відносинах цілих 23 роки.

Солістка Spice Girls вийшла заміж після 23 років стосунків

Емма Бантон | Фото: REX/Shutterstock

Співачка на своїй сторінці в Instagram опублікувала ніжну фотографію з весільної церемонії, на якій позує в білій сукні разом зі своїм коханим. "Містер і місіс Джонс", — підписала вона публікацію, додавши кілька смайлів у вигляді червоних сердець.

Для весільних урочистостей, які відбулися у вузькому колі, солістка Spice Girls вибрала білу мінісукню з прозорими рукавами й жакет із довгим шлейфом. Свій образ вона доповнила босоніжками на середньому каблуці, зачіскою з обручем, волосся сформувала в легенькі локони, а на обличчі зробила вишуканий макіяж. Британський виконавець Джейд Джонс був у штанах молочного кольору, чорній футболці та жакеті від модного дому Gucci. Його аутфіт доповнювала коричневий капелюх і світле взуття.

Фоловери знаменитості щиро вітають її з заміжжям: "Це чудово! Вітаю", "Вітаю вас, прекрасна пара", "Так щаслива за вас обох", "Молодці, вітаю, це така класна новина", "Вітаю!!! Найшикарніша пара", "Вітаю! Яке гарне фото", — йдеться в коментарі.

Зазначимо, що Еммі Бантон почала зустрічатися з Джейдом у 1998 році, але за 23 роки вони кілька разів розлучалися і відновлювали стосунки. У 2007 році солістка Spice Girls народила співакові сина, якого назвали Бо Лі Джонс, а у 2011 році на світ з'явилася їхня дочка Тейт Лі Джонс.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 51-річна відома виконавиця Гвен Стефані стала дружиною кантрі-співака Блейка Шелтона, з яким побралася у 2020 році. Про таку радісну подію знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши кілька знімків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини