Головна Новини Зірки персона Співачка Лоліта, вперше за довгий час показала доньку, яка страждає від психічного розладу
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Лоліта, вперше за довгий час показала доньку, яка страждає від психічного розладу

Російська співачка Лоліта показала рідкісне відео з 24-річною донькою, що має синдром Аспергера

18 травня 2023, 13:45 comments5637
Поділіться публікацією:

Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Instagram зірки.

Співачка Лоліта, вперше за довгий час показала доньку, яка страждає від психічного розладу

Лоліта з донькою Євою. Фото з відкритих джерел

Вкрай рідко, російська знаменитість розповідає про особисте життя та свою сім’ю. Проте, цього разу, вона вирішила поділитися відео, на якому розмовляє зі своєю донькою Євою. Дівчина страждає від синдрому Аспергера. Тривалий час Лоліта була переконана, що у Єви аутизм та нещодавно стало відомо про інший діагноз.

"Це не аутизм, а синдром Аспергера. Його поставили не так давно. Хвороба проявляється зацикленістю на предметі, необхідністю щось вертіти в руках. Також у дочки не було готовності до емоційних переживань" — сказала Лоліта. 

Єва, дитина – народжена Лолітою у шлюбі з Олександром Цекало.  Та, як з’ясувалося пізніше – не він біологічний батько дівчини. Донька Лоліти усе життя провела у Києві з бабусею. Проте, з приходом повномасштабної війни в Україні, Лоліта перевезла їх до Росії.

Сьогодні, російська співачка відверто підтримує режим Путіна та злочинні дії росіян. Вона зауважує, що свого часу "Україна, нібито її зрадила". Тож, знаменитість вважає себе військовозобов'язаною в РФ. Зауважимо, за свою позицію, в Україні Лоліта потрапила до списку російських артистів, проти яких тут ввели санкції.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — З’явилися нові деталі хвороби "картопляного короля" Лукашенка. Самопроголошений президент Білорусі став дедалі рідше з’являтися у масах, а ЗМІ "киплять" інформацією про його ймовірне занедужання. Водночас, нещодавно "картопляного короля" все ж помітили, кволого на людях.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У Путіна невиліковна хвороба, — екстрасенс. Кремлівський диктатор може бути хворим на рак. Його лікують десь в ізоляції чи в якихось заміських апартаментах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини