Головна Новини Зірки персона Співачка МакSим отямилася після коми - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка МакSим отямилася після коми - ЗМІ

В середині червня співачку госпіталізували з пневмонією

26 липня 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

Російська виконавиця Марина Абросімова, відома під псевдонімом МакSим, прийшла до тями — вона може спілкуватися за допомогою жестів і знаходиться в ясній свідомості. В середині червня співачку госпіталізували з пневмонією. Про це пише видання OBOZREVATEL з посиланням на Telegram-канал Mash.

Співачка МакSим отямилася після коми - ЗМІ

Співачка МакSим - фото з відкритих джерел

Журналісти повідомляють, що лікарі вивели співачку з медикаментозного сну, щоб подивитися, чи зможе виконавиця дихати самостійно. МакSим змогла вдихнути, однак, щоб дихання було рівним, її стан підтримують за допомогою допоміжної вентиляції легень. Тим не менш, медики називають стан артистки стабільно важким, проте не втрачають віри в те, що їй вдасться дихати самостійно.

Нагадаємо, що Абросімова потрапила до лікарні в середині червня і медики прийняли рішення ввести співачку в штучну кому. Відомо, що лікарі діагностували в артистки пневмонію і 40% ураження легень. У фахівців була підозра, що запалення викликано коронавірусною інфекцією, але тести тричі показали негативний результат.

Російські таблоїди 27 червня опублікували інформацію про те, що у співачки уражено вже 80% легень. Стало відомо, що тепер лікарі виявили у неї нове захворювання, яке вражає печінку. Медики поставили такий діагноз після ретельного обстеження в клініці, де знаходиться МакЅим. Вони припустили, що артистка давно страждає від цього захворювання. Ймовірно, що воно вже знаходиться в хронічній стадії.

Видання "Коментарі" розповідало, що напередодні стан здоров'я співачки значно погіршився порівняно з першою комп'ютерною томографією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини