Головна Новини Зірки персона Співачка Maruv показала обличчя без косметики (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Maruv показала обличчя без косметики (ВІДЕО)

Українська виконавиця Maruv опублікувала відео, в якому продемонструвала своє обличчя без макіяжу

29 липня 2021, 17:45 comments1057
Поділіться публікацією:

29-річна популярна артистка Maruv любить епатувати публіку своїми відвертими нарядами та незвичайними образами, тому її рідко можна побачити без макіяжу. Але недавно співачка показала, як виглядає її обличчя без грама косметики.

Співачка Maruv показала обличчя без косметики (ВІДЕО)

Maruv / @maruvofficial

На своїй сторінці в Instagram Maruv опублікувала ролик, в якому продемонструвала шанувальникам, як готується до концерту. На відео знаменитість спочатку показала своє обличчя без макіяжу, а потім використала тональний крем і зробила чорні ефектні стрілки й нафарбувала губи червоною помадою. Після цього в ролику Maruv вже постала в чорній перуці й сексуальному костюмі, який підкреслює її груди та струнку талію.

Свою публікацію, яка набрала вже 27 тисяч лайків українська артистка так і підписала: "Мої збори на концерт". Шанувальникам дуже сподобався її образ, і вони відзначили, що співачка має чудовий вигляд і без такого макіяжу: "Дуже мила без мейку", "Ось вона, звичайна людина, без понтів", "Така красоточка", "I love you Maruv. Ти хороша",  Без косметики звичайна дівчина!", "Без гриму не впізнати!", "Без штукатурки теж дуже-дуже сексі", — написали фоловери.

Нагадаємо, що співачка MARUV презентувала колекцію латексних купальників, зазначивши, що в них дівчата будуть відчувати себе, як ніби вони прилетіли з іншої галактики. Купальники MARUV складаються з ліфа із зав'язками на шиї, який підкреслює груди, а також двох видів трусиків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 27-річна модель Ніколь Потуральскі, з якою зустрічався голлівудський красень Бред Пітт, показала, як виглядає її обличчя без грама косметики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини