Головна Новини Зірки персона Співачка з Одеси, яка зрадила країну, у день трагедії в місті зганьбилася цинічним вчинком
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з Одеси, яка зрадила країну, у день трагедії в місті зганьбилася цинічним вчинком

Анатолій Анатоліч різко пройшовся по зрадниці

16 червня 2023, 00:45 comments2088
Поділіться публікацією:

Виконавиця, яка зрадила свою батьківщину, Регіна Тодоренко зганьбилась цинічним  вчинком  того дня, коли загарбники з РФ ударили по її рідному місту — Одесі.

Співачка з Одеси, яка зрадила країну, у день трагедії в місті зганьбилася цинічним вчинком

Регіна Тодоренко (фото з відкритих джерел)

Ця опальна виконавиця  показала, наскільки їй байдужа  війна, яку   раптово розпочала Росія.  Саме в той день,  коли російські  ракети влучили по цивільним закладам та будинкам Одеси,  співачка розважалась  зі своїми  зірковими однодумцями, які підтримують цю війну. Колишня одеситка  озвучила зі своїми російськими колегами Валерією та Філіпом Кіркоровим власну  книгу.

 Ці дії землячки прокоментував ведучий Анатолій Анатоліч. Він зізнавсь, що жив надією, що Тодоренко не  байдуже на те, що болить  її рідній країні.

"Не хотів про це говорити…Одеса, чотири "Іскандери" з Чорного моря, загиблі, одесити збирають гроші, допомагають одне одному…У мені жила якась надія, що Регіна Тодоренко, одеситка, хоча б розбите сердечко поставить. Знаєте, що вона сьогодні постить у своєму Telegram? Вона постить озвучку її книги, бл*дь. І там путініст Кіркоров, прошмандовка Валерія, її чоловік аб'юзер..",- обурювався одесит.

Анатолій Анатоліч нагадав, що до своєї країни зрадниця Тодоренко вже ніколи не приїде, тут їй не місце. В  інші цивілізовані країни їй теж буде закрито  в'їзд за мовчазну підтримку кривавого вторгнення.

"Вона не відскочить. Ми все пам'ятаємо! Для неї не існує України. Для неї, до речі, і Австралії скоро не буде існувати. Вона, як і всі пропагандисти, потрапить у санкційні списки всіх демократичних країн. Тому нехай вона по сиктивкарам їздить і розповідає свої книжки дітям окупантів", — підсумував Анатолій  Анатоліч.

Співачка з Одеси, яка зрадила країну, у день трагедії в місті зганьбилася цинічним вчинком - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка таємно виступає для російських олігархів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини