Головна Новини Зірки персона Українська співачка таємно виступає для російських олігархів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка таємно виступає для російських олігархів: що відомо

У мережі поширюється чутка про те, що Брежнєва змушена продавати свої принципи

13 червня 2023, 22:50 comments2157
Поділіться публікацією:

Зіркова  співачка Віра Брежнєва  перед початком  повномасштабної війни в  Україні  мала популярність та  її виступи були популярні в РФ. Після  початку військового вторгнення Брежнева відразу  сказала, що має власну проукраїнську позицію, зайнялась  благодійними справами  та  почала   випускати пісні українською мовою.

 Українська  співачка таємно виступає для російських олігархів: що відомо

Віра Брежнєва (фото з відкритих джерел)

Деколи   українська  знаменитість дає концерти   за межами України, але ці виступи  не завжди  відбуваються.  Зовсім недавно  співачка скасовувала  гастролі зразу в чотирьох містах — Лісабоні, Барселоні, Аліканте і Марбельї.

Російські видання  почали зловтішатись, що  позбулась  зірка  своєї популярності,  не отримавши зараз підтримки російських глядачів. Ще представники російських видань, навіть  повідомляють про   виступи Брежневої  на закритих вечірках для  російських олігархів, бо  тепер знаменитості   катастрофічно не вистачає  коштів  на  звичне розкішне життя, як було до війни.

Один з таких виступів, як подейкують, пройшов  днями – заможні  глядачі  залишились  задоволеними, а Віра Брежнєва повернулась додому, отримавши  40 тис. євро за свої пісні. Інших подробиць про закриту вечоринку для вибраних  не з’явилось, а зірка чи її представники  цю інформацію  не коментують.

При цьому, це ж джерело  інформує, що в Росії  в української виконавиці все ще є   два затребуваних бізнеси — косметичний бренд Vera by Vera Brezhneva, і люксовий одяг Myseasons.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома українська співачка відповіла, чи буде перекладати свої пісні на українську. Тіна Кароль зізналась, що не буде робити переклад своїх російськомовних хітів. Але співати ці пісні   вона теж не буде. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини