Головна Новини Зірки персона Співачка з України похвалилася російським чоловіком та посварилася з користувачами через війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України похвалилася російським чоловіком та посварилася з користувачами через війну

Ольга Романовська ображається, коли їй дорікають у мовчанні про війну в Україні

7 листопада 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Виконавиця,  відома за участю у ВіаГрі (виступала під дівочим прізвищем Корягіна з 2006 по 2007 рік ),  фотомодель та телеведуча, яка народилась в   Миколаєві Ольга Романовська  намагалась  зробити  собі кар'єру в  Росії, після того, як  залишила  групу.  На території РФ  співачку застало повномасштабне вторгнення.

Співачка з України похвалилася російським чоловіком та посварилася з користувачами через війну

Ольга Романовська (фото з відкритих джерел)

Ольга спочатку  відкрито засудила  військову агресію  кремлівського режиму, ходила на антивоєнні мітинги. За  ці протести її  затримали,   співачка постала перед судом. Опісля цих подій   Романовська  щезла   зі зв'язку  майже  на рік.

Фани  зраділи  поверненню зірки, але  шанувальники з української  аудиторії  знову почали адресувати  співачці питання  стосовно того, чому вона  тепер не  підтримує  Україну і  мовчить,  мешкаючи на території   країни-агресорки.

Ольга  Романовська спочатку   просто жартувала, реагуючи на ці питання, але потім   коментарі в соціальних мережах стали  агресивними. Вона  повідомила, що після арешту живе в Еміратах,  проте могла  і залишитись в РФ, бо каже,  що її  чоловік-росіянин (хоча Андрій Романовський родом з Одеси ) благодійник для збіднілих українських родичів. Всім недоброзичливим  колишня українка грубо рекомендує   помовкувати.

Співачка з України похвалилася російським чоловіком та посварилася з користувачами через війну - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що показали, як Потап розважається в Дубаї з росіянами. За інформацією оглядач українського шоу-бізнесу Богдана Беспалова,  яку він отримав від  свого товариства пліткарів,  український  продюсер і репер Потап зараз  знаходиться  в Дубаї.  

Зокрема, він оприлюднив відеоролик,  де можна побачити, як Потап, перебуваючи на території   елітного ресторану,  дивиться, як шеф-кухар готує  наїдки  для  відвідувачів. Серед  тих, хто був  в цьому елітному ресторані,  знаходились   громадяни РФ, які   і знімали відеоролик, на який потрапив український продюсер.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини