Головна Новини Зірки персона Співачка з України відповіла, чому підтримала Росію у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України відповіла, чому підтримала Росію у війні

Любов Успенська цинічно заявила, що вірить у Росію

27 лютого 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Російська артистка, яка має  українське коріння Любов Успенська оприлюднила  чергову  маячню про війну в Україні та  розповіла, чому не засуджує Росію, яка  почала повномасштабну війну.

Співачка з України відповіла, чому підтримала Росію у війні

Любов Успенська (фото з відкритих джерел)

Успенська  цинічно  сказала, що вірить в РФ  і в те, що країна-агресорка прагне до  миру.

"Я вірю в цю країну. Я вірю в те, що Росія хоче миру. Нас хочуть заплутати, нас хочуть знищити. Але цього ні в кого не вийде. Моя бабуся говорила: "Росію ніхто і ніколи не переможе, а той, хто спробує нас знищити, вони будуть самі всі знищені. А Росія буде жити"", — сказала  співачка.

При цьому, Любов Успенська з початку  повномасштабного вторгнення підтримувала агресію, притаманну  Кремлю і режим російського диктатора  Володимира Путіна.

Співачка  співає під час концертів, отримуючи криваві  гонорари. Від рідної  країни вона давно відмовилася, незважаючи на ту обставину, що народилась  і виросла саме Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна російська співачка заявила, що її спотворив пластичний хірург. Опальна  виконавиця з РФ  Любов Успенська  в шоці від невдалої пластичної операції — вона скаржиться на шрами і рубці, що так і залишились після операційного втручання. Тепер  інший хірург взявся виправити  недоліки, допущені  пластичним  хірургом, що  теж  омолоджував за допомогою пластики  іншого одіозного  артиста Філіпа Кіркорова.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що відома акторка з Одеси відмовилася від України заради посади в Московському театрі. Зіркова виконавиця Нонна Гришаєва  родом з Одеси. Так само, перші кроки на сцені,  Гришаєва  почала в  Україні — в п'ять років вже вперше знялась  кіно, а в 10 років дебютувала  на  сцені театру. Закінчивши школу,  стала студенткою Щукінського училища в Москві. Але потім вона зробила свій вибір, переїхала мешкати до РФ.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини