Головна Новини Зірки персона Співачка з України, яка зрадила батьківщину, втекла від чоловіка (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України, яка зрадила батьківщину, втекла від чоловіка (фото)

Сєдокова раптово вирішила полетіти від свого обранця

2 квітня 2023, 23:40 comments5515
Поділіться публікацією:

Виконавиця  Анна Сєдокова, яка забула про  свою країну  і  чимало часу  робила кар'єру в Росії, ще й  наполегливим мовчанням  одобрює повномасштабне  вторгнення, тепер, дивує прихильників.   Співачка  залишила   свого чоловіка-баскетболіста Яніса  Тімму. 

Співачка з України, яка зрадила батьківщину, втекла від чоловіка (фото)

Анна Сєдокова (фото з відкритих джерел)

Але  перед цим  Сєдокова проанонсувала  власний новий альбом.  Далі зірка розповіла,   що вона зважилась   і глобально змінила своє життя.

В соціальних мережах  співачка   розповіла про своє нове  рішення. Зокрема, проте, що залишила  чоловіка  і пішла від нього, забравши   свого  маленького сина  Гектора.

Співачка з України, яка зрадила батьківщину, втекла від чоловіка (фото) - фото 2 

"І так. Ми полетіли. Я прийняла важливе рішення у своєму житті — полетіти з Пуерто-Ріко і не бути з чоловіком", — повідомила  співачка.

Як стверджує    екс-українка, таке рішення вона прийняла, вибравши  свою роботу. Сєдокова має бажання  "сконцентруватися на випуску альбому". Але для чого  потрібно було  так стихійно летіти і  покинути  коханого — вона не пояснює.

Про романтичні стосунки  зірки з баскетболістом стало відомо  ще в 2019 році.  На перших порах  Сєдокова  нічого не казала про  нове захоплення, бо в зірки  було  стосунки з  багатьма чоловіками, проте всі любовні  пригоди закінчувались  сварками  та гучною  розлукою

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка підтримує війну, сильно погладшала та змінилася до невпізнання. Опальна  виконавиця  Анна Сєдокова, що не засуджує  військове вторгнення в Україну, об'явилась  на одному з кулінарних передач в РФ. Зірка  вибрала для цього шоу синю трикотажну сукню, що мала високий розріз  на стегні і  бежеві човники. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7777

3 квітня 2023, 00:42

Xочeшь бecплатнoго сeкcа без обязательств и денег? Заходи и ищи секс партнера под свои желания ----- https://urlis.net/club


Новини