Головна Новини Зірки персона Співачка з України, яка зрадила батьківщину, збирається втікати з Росії: відомі подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України, яка зрадила батьківщину, збирається втікати з Росії: відомі подробиці (ВІДЕО)

Анна ASTI готується до втечі в Дубай

1 травня 2023, 22:30 comments4068
Поділіться публікацією:

Колишня виконавиця з України Анна ASTI, яка  не осуджує повномасштабне вторгнення  РФ в  Україну, виношує план  втечі в Дубай. Співачка  не  має бажання мешкати в Росії, бо там її примушують сплачувати податки і заставляють відмовитись  від паспорта України.

Співачка з України, яка зрадила батьківщину, збирається втікати з Росії: відомі подробиці (ВІДЕО)

Анна ASTI (фото з відкритих джерел)

За інформацією блогера Богдана Беспалова, який у своєму  відео  посилається на так званий  "інсайдерський злив", отриманий від підписників,  опальна виконавиця мала бажання  поновити кар'єру в Україні.  Але Асті не встигла, вона прибула до української столиці 23 лютого 2022 року.

"Привозили ASTI до Києва за день до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У Ані була ціла промо-кампанія на українських радіостанціях, присвячена виходу дебютного синглу. Була вона з чоловіком Станіславом у Києві. 24 лютого вона зі столиці вирушила до Черкас, звідки вона родом, попрощатися з батьками. Найцікавіше, що ані маму, ані кого-небудь з родичів вона з собою не забрала. Потім поїхала на захід України, звідти в Польщу, а після в Калінінград, і в Петербург", — розповідають інсайдери.

При цьому прихильник Путіна  Філіп Кіркоров запропонував нову пісню з Асті. Він  пропонував зробити  презентацію нового трека до 8 березня. Навіть хід  повномасштабної війни в  рідній країні не зупинив бажання  зрадниці ще  заробити в РФ. 

Іза інформацією тих же інсайдерів,  чоловік ASTI, Станіслав Юркін є  хитрим  і корисливим.  Юркін дуже  ревнивий, ревнує  її до всіх чоловіків,  а ще є жорстоким. Але  виконавиця терпить.

"Він відразу наполіг на тому, щоб Асті тримала язик за зубами, переконавши в тому, що РФ швидко поглине Україну. ASTI пощастило, ніша Лободи в цей час звільнилася. Аня дуже швидко її зайняла. З грошима у сімейства проблем немає, з корпоративів гроші ллються рікою. Ось тільки Кремль кошмарить всіх податковими історіями, і ASTI не виняток", — додає Богдан Беспалов, цитуючи  інформацію  від інсайдера.

Чоловік ASTI ніби змудрував  певні схеми, щоб вивести гроші  виконавиці  з РФ. Подружжя переводить всі  доходи на рахунки в офшори.  Ще до завершення року Асті з чоловіком мають  план втечі  з РФ в Дубай, але  до  часу від’їзду  хочуть  заробити якнайбільше грошей.

"Окремо хочу сказати про громадянство Ані. Вже були дзвіночки зверху, що потрібно міняти паспорт на російський. Але вона не хоче. Адже з українським легко їздити в улюблену Америку. А так все стане в рази складніше", — зазначив  блогер.

От чи тільки зараз опальній виконавиці   вдасться  вислизнути від перевірок в Росії. "Зливи" знаменитостей  часто розкривають намічені плани  виконавців, а це тільки додає лишні проблеми в їх подальшій кар'єрі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини