Головна Новини Зірки персона Співачка з України, яка зрадила свою країну, зібралася співати рідною мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України, яка зрадила свою країну, зібралася співати рідною мовою

Українці сподіваються, що Дзюба не буде ганьбитися

31 липня 2023, 23:10 comments1420
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця  Анна Асті, що  так і заробляє своїми виступами закривавлені  гроші в  РФ, поділилась з фанатами своїми планами, що нагадують якусь маячню. Співачка  розповіла, що  має плани  записати пісню українською мовою. Про це за посередництвом  свого каналу на YouTube проінформував  "всезнаючий" блогер зі скандальною репутацією  Богдан Беспалов.

 Співачка з України, яка зрадила свою країну, зібралася співати рідною мовою

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Він навіть  оприлюднив  фрагмент  нового відеоролика.

Зокрема,  Анна Асті (Анна Дзюба)  випускала треки з російською   зіркою  Філіпом Кіркоровим, ще була нагороджена  різними музичними нагородами  країни-агресорки, і не забувала  дякувати  російським  глядачам, які  підтримують вторгнення терористичної РФ на  українську територію.

"Було питання, пов'язане з тим, чи хочу я записати українську пісню коли-небудь. Насправді, дуже хочу. Так! І ми над цим працюємо. Просто поки не знайшли підходящу пісню. Тому що мені хочеться, щоб ця пісня була прям така душа-душа неймовірна. Щоб вона асоціювалася з моєю любов'ю до Батьківщини. Тій землі, з якої я родом", –  сказала  колишня українська співачка, не переймаючись тим, як низько  опускається кожен раз.

За припущенням Беспалова, саме таким способом  Асті відпрацьовує  вказівки Кремля, зокрема,  популярні на болотах наративи про "братні народи" — Росії та України.

 При цьому,  сам Беспалов  не виключає, що цей намір Анни Асті можливий тепер, як "запасний аеродром", на випадок ситуації, коли в РФ станеться  так, що змусять всіх зрадників перевзутись  назад і визнавати війну  на території України  війною і порушенням всіх міжнародних протоколів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини