Головна Новини Зірки персона Шанувальники ошелешені: співак MELOVIN повністю збрив брови
commentss НОВИНИ Всі новини

Шанувальники ошелешені: співак MELOVIN повністю збрив брови

MELOVIN розповів про ментальне здоров'я

18 листопада 2020, 13:40 comments1010
Поділіться публікацією:

Популярний український виконавець MELOVIN кілька годин тому на своїй сторінці в Instagram опублікував відео, яке шокувало шанувальників.

Шанувальники ошелешені: співак MELOVIN повністю збрив брови

MELOVIN (фото з відкритих джерел)

На кадрах видно, як артист бере бритву і легкими рухами руки зголює свої розкішні брови. У публікації, яку вже подивилося понад 38 тисяч осіб, він розповів, що за допомогою своєї творчості хоче торкнутися теми ментального здоров'я, про яку мало хто говорить.

Відомо, що MELOVIN зараз знаходиться в Карпатах, де разом з командою працює над якимось спецфотопроектом. "Спасибі, за твою сміливість і уроки, які дозволяють дихати на повні груди в цьому нелегкому світі", "Ого, це дуже круто і ризиковано", "Ого, ось це жертви заради мистецтва", "Через брови любити ми тебе не менше стали!", — прокоментували користувачі зовнішні зміни виконавця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Jerry Heil шокувала шанувальників тим, що поголила голову. Але через деякий час, стало відомо, що артистка проводила соціальний експеримент, а лисину їй допомагали зробити гримери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини