Головна Новини Зірки персона "Я ніяк не буду це коментувати": українська співачка поголилася налисо
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я ніяк не буду це коментувати": українська співачка поголилася налисо

Молода українська співачка Jerry Heil опублікувала відеоролик, на якому позує з поголеною головою

30 жовтня 2020, 16:52
Поділіться публікацією:

Кілька тижнів тому українська артистка Jerry Heil шокувала шанувальників заявою, що поголиться налисо, якщо не скине 3 кілограми за 2 тижні. Співачка стримала свою обіцянку, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах відповідне відео, передає видання obozrevatel.

"Я ніяк не буду це коментувати": українська співачка поголилася налисо

Jerry Heil. Фото: andartists

Так, знаменитість записала ролик, в якому показала себе в кардинально іншому іміджі з новою зачіскою. Вона звернулася до фанатів зі словами, що навіть не хоче коментувати те, що сталося, а ось вони можуть це зробити замість неї. Коротке відео вона підписала словами "Багатьом же цікаво було".

Варто зазначити, що Jerry доповнила свій образ яскравим макіяжем: вона нафарбувала губи червоною помадою і підкреслила олівцем брови.

Шанувальники в коментарях під відео трохи розійшлися в думках: хтось схвалив сміливе перевтілення зірки, а хтось, навпаки, подумав, що це макіяж до Хелловіну, а лисина — частина карнавального образу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка заявила, що поголиться налисо, якщо не схудне за два тижні. Фанати і колеги по сцені неоднозначно відреагували на такий сміливий виклик: хтось написав, що вірить в артистку і що у неї все вийде, а хтось вважав таке бажання не зовсім логічним, адже вона і так мало важить. Як би там не було, а цей вчинок показує, що Jerry Heil не боїться кидати собі виклики і здійснювати їх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини