Головна Новини Зірки персона "Спробуйте її": Нікітюк розповіла, як Зеленський допоміг їй потрапити на телебачення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спробуйте її": Нікітюк розповіла, як Зеленський допоміг їй потрапити на телебачення

До телевізійної кар'єри Нікітюк знімалася в декількох епізодах гумористичної програми "Розсміши коміка"

19 січня 2021, 16:34
Поділіться публікацією:

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вперше розповіла, як глава держави Володимир Зеленський допоміг їй просунутися по кар'єрних сходах. Про це пише видання "Гордон".

"Спробуйте її": Нікітюк розповіла, як Зеленський допоміг їй потрапити на телебачення

Леся Нікітюк. Фото: instagram

Виявляється, що саме він порекомендував знімальній групі програми "Орел і решка" звернути увагу на Лесю.

Відомо, що до початку блискучої телевізійної кар'єри Нікітюк кілька разів знімалася в епізодах "Розсміши коміка". На той момент Зеленський був суддею розважального шоу.

Леся поділилася, що Жанна Бадоєва тоді пішла з проекту, і група якраз була в пошуку нового обличчя програми. Зеленський же на той момент був генеральним продюсером телеканалу "Інтер" і займався затвердженням всіх питань на каналі.

"Йому показали тих людей, яких вони вважали за потрібне взяти на проект. Він сказав: "Ні, давайте спробуйте ... Якраз вчора зняли "Розсміши коміка". Там така дівчинка-блондинка. Спробуйте її". І подзвонили спочатку не мені — там ще була одна дівчинка-блондинка. Він знову сказав: "Ні-ні, не ця. Ось ця", — зізналася знаменитість.

Після того, як майбутня зірка пройшла кастинг, її практично відразу затвердили на роль ведучої. Пізніше вона подякувала Володимиру Зеленському за те, що він посприяв її кар'єрному зростанню. Нікітюк додала, що в знак подяки подарувала йому картину із бісеру, яку вишила зі своєю кумою.

Як повідомляло видання "Коментарі", Леся Нікітюк похвалилася розкішною фігурою і розкрила свій секрет краси. Відома українська телеведуча Леся Нікітюк не перестає приємно дивувати своїх шанувальників. На своїй сторінці в соціальних мережах вона регулярно публікує знімки, на яких позує в яскравих і ефектних нарядах. Але попри розкішний зовнішній вигляд, Леся має відмінне почуття гумору і не боїться зайвий раз пожартувати над собою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини