Головна Новини Зірки персона Стало відомо про стан здоров'я Наді Дорофєєвої й чому вона скасувала концерт в Єгипті
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про стан здоров'я Наді Дорофєєвої й чому вона скасувала концерт в Єгипті

Співачка прилетіла до України й розповіла про скасування концерту

8 листопада 2021, 09:20 comments1616
Поділіться публікацією:

Увечері 6 листопада співачка мала виступити в готелі з концертом, але жінці стало зле й вона скасувала виступ. Фани зірки почали хвилюватися через те, що в її сторіс в Instagram написали, що Надя в госпіталі й проходить обстеження.

Стало відомо про стан здоров'я Наді Дорофєєвої й чому вона скасувала концерт в Єгипті

Надія Дорофєєва, фото Facebook

Однак 7 листопада співачка написала в Instagram, що вже прибула до Києва й повідомила причину поганого самопочуття. За її словами, в неї було сильне отруєння. Також Надія додала, що наразі їй краще й подякувала підписникам за їхню підтримку й хвилювання. У сторіс вона виклала фото руки й написала, що їй не могли поставити крапельницю п'ять разів й написала, що дуже боїться уколів.

Раніше на сторінці фан-акаунту співачки в Instagram писали, що їй начебто стало погано через барбекю. Зірка ж про причини отруєння не уточнила. Виконавиця подякувала своїй команді за підтримку та те, що вони були поруч з нею в складний час.

Як повідомляв портал "Коментарі", Надія Дорофєєва розповіла, що мала онкологію та пережила операцію на грудях. Співачка розповіла, що це трапилося чотири роки тому й наразі вона вже звикла до шраму після операції. Підписники Наді підтримали її та подякували за поради й зізнання. Зірка додала, що огляд у мамолога слід проходити всім жінкам.

Також ми писали, що ураїнська оперна співачка трагічно загинула за кордоном. Про її смерть стало відомо з місцевих ЗМІ, що написали про ДТП в середмісті Льєржа. Жінка проожила в Бельгії чотири роки йнавчалася в музичному закладі. Українка вступила до королівської обсерваторії та готувалася до виступів у Парижі.


Стало відомо про стан здоров'я Наді Дорофєєвої й чому вона скасувала концерт в Єгипті - фото 2
Стало відомо про стан здоров'я Наді Дорофєєвої й чому вона скасувала концерт в Єгипті - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини