Головна Новини Зірки персона Українська акторка зі "Слуги народу" зрадила свою країну та лишилася жити в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська акторка зі "Слуги народу" зрадила свою країну та лишилася жити в Росії

Безрук заявила, що батьки підтримують її рішення залишатися в Росії

30 березня 2023, 22:35 comments1289
Поділіться публікацією:

Популярна  українська артистка Галина Безрук вже  чимало часу мешкає в РФ  з чоловіком і дітьми. З початку військового вторгнення екс-українка  ще ні разу не прокоментувала хід  повномасштабної  війни на своїй колишній  батьківщині.

Українська акторка зі "Слуги народу" зрадила свою країну та лишилася жити в Росії

Галина Безрук (фото з відкритих джерел)

Крім того,  актриса залишилась  в країні-агресорці   й продовжує звичне життя, знімається в серіалах і грає  в театрі. Чимало зіркових  українських  колег засуджують її за вибір на користь РФ. Але, як розповіла сама Безрук, її батьки у Києві  підтримують  вибір дочки.

"Мої батьки живуть у Києві. Я щаслива, що вони та інші родичі — адекватні люди, які прекрасно розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Тому конфліктів у нас немає", — розповіла Безрук в інтерв'ю "Стархіт".

Вона додає, що чимало колег призупинили  з нею спілкування, відвернулись   через думки виконавиці  стосовно війни. 

"Мені взагалі неважливо, хто з якої країни. Я дуже люблю людей і вважаю, що якщо людина хороша, її походження не грає ролі. У будь-якій країні можуть бути нехороші люди, тому точно не за національною ознакою потрібно судити, а за вчинками. Розумію, що багато чого робиться спеціально, щоб нацькувати близьких один на одного, і я цьому не піддаюся", — підсумувала Безрук.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка родом з України проміняла свою батьківщину на комфортне життя у Москві. 44-річна кіноакторка Ольга Ломоносова  вже  не перший рік   грає ролі  в серіалах і кіно.  Маючи величезний  список своєї участі в кінофільмах, глядачам вона найбільше пам'ятається, зігравши в серіалі "Не родись вродливою", де вона виконала  роль дружини головного героя — Кіри Воропаєвої. Проте Ольга Ломоносова  родом з України. Вона народилась і вчилась  в  місті Донецьку. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини