Головна Новини Зірки персона Стаса П'єху схопило серце: його екстрено госпіталізували
commentss НОВИНИ Всі новини

Стаса П'єху схопило серце: його екстрено госпіталізували

Російському артисту стало погано цієї ночі. Його забрала швидка до лікарні

11 червня 2023, 11:35
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на росЗМІ.

Стаса П'єху схопило серце: його екстрено госпіталізували

Стас П'єха. Фото з відкритих джерел

За їх інформацією, у співака проблеми з серцем. Зараз він перебуває у кардіореанімації однієї з клінік Москви. До медзакладу його доправили вночі. В якому стані онук відомої співачки Едіти П'єхи зараз – не повідомляють.

Тим часом, у мережі стали обговорювати можливі причини погіршення самопочуття артиста. Й одразу припустили, що він "пожинає плоди" своїх шкідливих звичок. І це трапилося нібито через часте куріння й вживання спиртного в молодості.

Сам же артист в Stories розповів про свою госпіталізацію. Як він зауважив, бригаді швидкої допомоги "не сподобалася" його кардіограма. Тож, прийнявши спільне рішення, тепер він під наглядом медиків.

Як додав П'єха, для нього уся ця історія є "туманною".  Водночас, у команді співака намагаються спростувати цю інформацію. Заявляючи, що в артиста заплановані зйомки і він нібито братиме в них участь.

Читайте також на сайті "Коментарі", — В Швейцарії росіяни зірвали концерти українських артистів: що сталося. Українські артисти повідомили про проблеми, які заважають проведенню заходів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Російські артисти, що отримали статус "іноагента" стали масово звертатися до суду аби оскаржити дані рішення Ті російські медійники, які не підтримують воєнні злочини РФ на території України й котрим у Росії присвоїли статус "іноагента" за їх позицію, тепер вимагають скасування таких рішень. Ажіотажну ситуацію навколо цього питання поки не коментують у Мін'юсті Російської Федерації, пишуть у РосЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини