Головна Новини Зірки персона Став чоловіком афроамериканки: Джастін Бібер випустив власну короткометражку
commentss НОВИНИ Всі новини

Став чоловіком афроамериканки: Джастін Бібер випустив власну короткометражку

У новому кліпі Бібер одружений на іншій

18 вересня 2020, 14:26
Поділіться публікацією:








Канадський виконавець порадував своїх шанувальників свіжим треком, який він записав разом з репером Chance The Rapper. Режисером нового кліпу став Колін Тіллі, передає видання lemonade.

Став чоловіком афроамериканки: Джастін Бібер випустив власну короткометражку

Джастін Бібер. Фото: bbc

Головні герої — сам Джастін і його темношкіра супутниця. Вони прокидаються разом, демонструючи любов і ніжність один до одного. Після всіх неймовірно романтичних сцен, співак з'являється в образі замурзаного працівника нафтовидобувної станції. За сюжетом на героя чекає звільнення, і в цей момент до нього приходить усвідомлення того, що у нього немає грошей, щоб  утримувати своїх близьких. Але і це ще не кінець всіх бід: через втрату доходу сім"ю виселяють з орендованого житла. І тут на їхньому життєвому шляху зустрічається американський військовий, який рятує сім'ю, надавши дах над головою.

Сама ж ця композиція присвячена не тільки любові між чоловіком і жінкою, а й любові до  ближнього. Автори хотіли показати, швидше,  релігійне значення слова "любов" в цій роботі.

Джастін Бібер також розповів про те, що у його творчості настав абсолютно новий період. Тому що йому вже недостатньо одних танців у кліпах — тепер потрібна ціла історія-фільм.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Джастін і Хейлі Бібер відзначили "паперове весілля".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини