Головна Новини Зірки персона Стосунки тривали 4 роки: з ким у Лободи був роман
commentss НОВИНИ Всі новини

Стосунки тривали 4 роки: з ким у Лободи був роман

Їхні стосунки тривали чотири роки

2 грудня 2020, 20:20
Поділіться публікацією:

Український актор і телеведучий Геннадій Попенко зробив несподівану заяву. Він зізнався, що зустрічався зі Світланою Лободою, коли він ще тільки починав свій кар'єрний шлях.

Стосунки тривали 4 роки: з ким у Лободи був роман

Геннадій Попенко. Фото: obozrevatel

Стосунки Світлани та Геннадія тривали чотири роки. Ведучий розповів, що разом їм довелося через багато пройти: вони то роз'їжджалися, то знову з'їжджалися. Але в якийсь момент чоловік усвідомив, що в їх історії не буде щасливого кінця, тому запропонував співачці розстатися. Про це він розповів у своєму інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна.

Попенко прекрасно розумів, що на той момент у нього була маленька зарплата, а Світлані потрібно далі розвивати свою кар'єру і професійно зростати. Тому розставання тоді здалося йому найкращим рішенням.

"Я був тим, ким я був. У мене була зарплата 300 доларів на каналі. А решта — все, що міг знайти. Бігав, заробляв. Я вирішив: краще нехай йде, розвивається і робить те, що їй потрібно. Тому що я відчував себе каменем, прив'язаним до ноги, або валізою без ручки", — розповів Геннадій.

Крім основної роботи Попенко також вів заходи. Але він все одно розумів, що його заробіток для українського шоу-бізнесу — це "копійки", як він висловився.

Відомо, що зараз у телеведучого є кохана дружина і двоє прекрасних доньок. Він зізнається, що абсолютно щасливий у шлюбі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя. 18 жовтня українська співачка відсвяткувала своє день народження, який вона постаралася зробити максимально атмосферним. На своїй сторінці в соціальних мережах Світлана опублікувала новий пост, який продемонстрував ефектний наряд зірки і новий подарунок. Так, підписники помітили, що на пальці зірки з'явилося колечко, якого раніше не було. Дорогоцінна обновка спровокувала чутки про можливе весілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини