Головна Новини Зірки персона Ступка "надурив" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП: чоловік розповів подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ступка "надурив" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП: чоловік розповів подробиці

Чоловік отримав численні травми, він переніс декілька операцій

7 червня 2023, 21:16 comments1992
Поділіться публікацією:

Киянин, що зазнав травм під час "п'яної" ДТП, винуватцем якої був відомий актор Остап Ступка,  розповідає, що той його "надурив". Водій машини, у яку врізалась знаменитість, не  дочекався  матеріальної допомоги. Під час аварії  водій  був у своєму припаркованому автомобілі. Саме в цей автомобіль  врізавсь Остап. Потерпілий, якого звати  Ярослав, перебував після ДТП в реанімації.

 Ступка "надурив" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП: чоловік розповів подробиці

Остап Ступка (фото з відкритих джерел)

"Мене витягнули з авто, я отямився за три дні у лікарні. Я був у реанімації. У мене травма правої стопи, п'ять переломів. Мені туди закрутили шурупи, пластину поставили. Стопа постраждала. Черепно-мозкова травма, тяжкий крововилив у голову був. У животі був крововилив, півтора літра втрата крові була, органи деякі трішки полопалися, але всі на місці залишилися", — сказав кореспонденту  ТСН потерпілий.

Ще 6 квітня  знаменитість  обіцяла, що компенсує затрати   на лікування.  

"Ступку я побачив на 6-7 день мого перебування у лікарні. За весь час він у мене був три рази. На дві хвилини максимум він забігав. Деякі кошти він мені повернув. Але, якби я на нього розраховував, я був би без нічого. Я заплатив за операцію, під час якої мені вставляли шурупи титанові. Сума була 18 тисяч, пізніше він мені їх віддав. Ще декілька разів він мені деякі препарати купував, це до двох тисяч гривень. Більше він нічого не купував. А в мене ще буде одна операція. У всіх, які я проходив після лікарні, процедурах, він не брав жодної участі. Про подальше лікування після лікарні він не цікавився", -  продовжив  потерпілий.

Як  говорить Ярослав, Остап  Ступка пообіцяв, що віддасть гроші  за ремонт розбитого авто. Але слова актора залишились лише обіцянками. 

"Він хотів повернути мені кошти за автомобіль. Він мені їх "повертав" двічі, але так і не повернув. Це мало відбутися під розписку. Вийшло так, що він повертав-повертав, а потім припинив повертати", — згадує киянин.

Зараз Ярослав   очікує  судового засідання. Сподівається, що  вирішить усі проблеми  під час засідань.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український артист  Остап Ступка  дав відповідь  журналістам  ТСН після інформації  про те, що 4 квітня, перебуваючи  в стані алкогольного сп'яніння, він вчинив  дружньо-транспортну пригоду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини