Головна Новини Зірки персона Супермодель подала в суд на чорношкірого екс-чоловіка через його страх перед коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Супермодель подала в суд на чорношкірого екс-чоловіка через його страх перед коронавірусом

Хайді Клум скаржиться на те, що її колишній чоловік Сил не дає дозволу на переліт спільних дітей до Німеччини в гості до бабусі і дідуся

23 серпня 2020, 21:59 comments1162
Поділіться публікацією:

Знаменита манекенниця Хайді Клум змушена була подати в суд на свого колишнього чоловіка репера Сила для отримання дозволу на виїзд їх дітей з США до Німеччини. Як повідомляє видання "Комсомольская правда" , батько чотирьох дітей не дозволяє моделі вивезти їх з США на канікули до Німеччини.

Супермодель подала в суд на чорношкірого екс-чоловіка через його страх перед коронавірусом

За словами Хайді, єдина причина, по якій Сил не бажає давати дозвіл, це страх перед пандемією коронавірусу. У свою чергу, в Німеччині онуків з нетерпінням чекають батьки манекенниці, які не бачили дітлахів більше року.

"Він просто не залишив мені вибору", — вказала Хайді Клум.

Відзначимо, що Хайді і Сил розійшлися в 2014 році, після того як два роки фактично жили окремо. Подружжя залишилося друзями, виховання дітей здійснюють спільно, без взаємних претензій і репер ніколи не перешкоджав виїзду дітей за кордон. Цього разу артист виявився непохитним.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про відверте визнання музиканта Сергія Бабкіна , в якому він зізнався в зраді своїй дружині Сніжані. Ця новина буквально шокувала громадськість, так як ця зоряна сім'я входила в рідкісний список щасливих зіркових пар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини