Головна Новини Зірки персона Супермодель розповіла, як її у 15 років зґвалтував олігарх із Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Супермодель розповіла, як її у 15 років зґвалтував олігарх із Росії

Манекенниця викрила бізнесмена через вісім років після його смерті

19 жовтня 2021, 19:10 comments2039
Поділіться публікацією:

Росіянка, зірка модельного подіуму Кіра Діхтяр в ефірі програми "Андрій Малахов. Прямий ефір" поділилася сумними спогадами про те, як над нею, 15-річною дівчиною, яка тільки починала свою кар’єру, скоїв сексуальне насильство колишній російський олігарх Борис Березовський. Відеоверсію цього інтерв’ю було виставлено в соціальних мережах.

Супермодель розповіла, як її у 15 років зґвалтував олігарх із Росії

Кіра Діхтяр розповіла про пережите зґвалтування (фото з відкритих джерел)


Як  розповіла гостя програми, це сталося у Великій Британії й російська юнка лише робила перші кроки на подіумі. Вона тоді працювала у Москві в модельній фірмі Олександра  Бородуліна. Після того, як її поселили в номер, замовники знімання сказали, що треба вийти в фоє, де очікує замовник.

Там дівчина побачила Березовського з охороною. Замість знімання всесильний на той час росіянин завіз її на квартиру, де і вчинив над неповнолітньою юнкою сексуальне насильство.

Вона кликала на допомогу, але ніхто не заступився. Олігарха тільки збудив той факт, що вона — ще дівчина і сексом ніколи не займалася. Він лише засміявся і промовив, що йому так поталанило. Потім вчинив над нею сексуальну наругу і кинув на вулицю, в той час там лежав сніг. Збезчещена росіянка навіть не знала, як повернутися до  готелю.

Про цей жахливий епізод у своєму житті модель довго мовчала. В той час вона була налякана і не звернулась у поліцію. Була щаслива з того, що її ґвалтівник помер. На її думку, такі, як він, мають відбувати покарання у тюрмі або не жити  в суспільстві.

Зараз відома росіянка мешкає та займається своєю модельною кар’єрою у Нью-Йорку. Фотографі Кіри Діхтяр прикрашають титульні сторінки популярних журналів. Тепер вона має високий ранг супермоделі.

При цьому в особистому житті дівчині не дуже таланить. Вісім років тому вона народила хлопчика. Його батько, англійський режисер Ентоні Хікокс залишив кохану, на 30 років молодшу за нього, коли дізнався, що вона чекає його дитину. Ще вона приятелює з відомою супермоделлю Наомі Кемпбелл.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що володарка п'яти "Ґреммі" зізналася про пережите зґвалтування у дитинстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

водянова

19 жовтня 2021, 18:24

какое изнасилование? сама дала. знаем мы эти модели.


Новини