Головна Новини Зірки персона Світлана Лобода опублікувала рідкісний знімок з рідними
commentss НОВИНИ Всі новини

Світлана Лобода опублікувала рідкісний знімок з рідними

Співачка виставила фотографію з сестрою Ксенією і матір'ю Наталією

26 серпня 2020, 22:55 comments1116
Поділіться публікацією:

Світлана Лобода опублікувала рідкісний знімок з рідними

Відома провокаційна співачка Світлана Лобода опублікувала знімок з мамою і сестрою, підписавши його зворушливим написом. Фото артистка продемонструвала в Інстаграм.

На ньому співачка в чорному вечірньому платті на тлі екзотичної, але стриманої обстановки стоїть, обіймаючись з матір'ю Наталією та молодшою сестрою Ксенією. Лобода зазначила, що це найдорожчі люди в її житті і закликала своїх фанатів бути уважніше до своїх рідних навіть коли вони далеко.

"Зателефонуйте рідним, запитаєте як вони ... і скажіть і, як сильно ви їх любите, це ж так легко, але саме додасть вам нових сил і наповнить вас безмежною любов'ю", — пише артистка в своєму профілі.

Відзначимо, що у Лобода ще дві дочки від різних чоловіків: восьмирічна Евангелина і 1,5-однорічна Тільда. Молодшу дочку співачка досі не фотографує для публічних знімків особою, будучи забобонною.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська співачка Ольга Полякова розповіла про "уколах молодості" , які використовувала з метою збереження свіжого і квітучого вигляду після регулярних недосипів і активної багатогодинної роботи. Однак крім втручання під шкіру, артистка дотримується правильного харчування і регулярно займається фізичною активністю, щоб підтримувати своє тіло в ідеальній формі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини