Головна Новини Зірки персона Святослав Вакарчук вперше розповів, як у нього складаються стосунки з падчеркою
commentss НОВИНИ Всі новини

Святослав Вакарчук вперше розповів, як у нього складаються стосунки з падчеркою

Вакарчук розповів про стосунки з дочкою своєї дружини від першого шлюбу

31 жовтня 2020, 13:25
Поділіться публікацією:

Популярний український виконавець і політичний діяч вперше зізнався, як складаються його стосунки з падчеркою Діаною. Про це він розповів в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" на каналі Україна, передає видання obozrevatel.

Святослав Вакарчук вперше розповів, як у нього складаються стосунки з падчеркою

Святослав Вакарчук. Фото: liga.net

Так, артист поділився, що з дочкою його дружини від першого шлюбу у них склалися щирі і дружні стосунки. Він є більше другом для неї, ніж батьком.

"Я не з тих, які вважають, що дітям потрібно влаштовувати життя. Це тільки в мінус піде. Тому Діана пробивається сама. Вона самодостатня, доросла, емансипована. І, скажімо так, сучасна дівчина. І наші стосунки знову-таки дуже дружні", — поділився Вакарчук.

Також артист додав, що коли у них вдома проходила контрольна акустична репетиція, то Діана весь час сиділа поруч і слухала нові композиції.

Відомо також, що 27-річна дівчина працює в сфері дизайну та маркетингу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Святослав Вакарчук про смерть батька. Про цю делікатну тему музикант розповів у своєму інтерв'ю для програми "Слава+". Він поділився, що продовжує жити спогадами про батька, що продовжує говорити з ним, ніби той поруч. Також Вакарчук говорить про те, що немає сенсу мучити себе питаннями або здогадками, краще прийняти реальність, якою б вона не була. Він згадує свого тата, як людину з аналітичним мисленням. Івану Вакарчуку не сподобалося б, якщо рідні почали постійно згадувати минулий час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини