Головна Новини Зірки персона «Так гаряче»: Єва Лонгорія захопила фігурою в бікіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Так гаряче»: Єва Лонгорія захопила фігурою в бікіні (ФОТО)

Відома 46-річна актриса Єва Лонгорія опублікувала фотографію в купальнику, блиснувши шикарною фігурою

17 червня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Популярна актриса, зірка американського телесеріалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія у свої 46 років може похвалитися шикарною фігурою, що і робить, виставляючи свої гарячі фотографії в соціальній мережі.

«Так гаряче»: Єва Лонгорія захопила фігурою в бікіні (ФОТО)

Єва Лонгорія (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кадр, на якому позує в яскраво-синьому купальнику, демонструючи своє підтягнуте тіло. Свій образ зірка "Відчайдушних домогосподарок" доповнила солом'яним капелюшком, сережками-кільцями та сонцезахисними окулярами. А в руках у Єви Лонгорії стакан з коктейлем, на якому написано: "Тільки хороші вібрації". Так і підписала свій пост популярна актриса.

Менше ніж за добу її публікація зібрала понад 130 тисяч лайків і безліч приємних коментарів від шанувальників: "Так гаряче", "Красива Єва", "Вау, як сексуально", "Ідеальна фігура", "Занадто гарно", "Ця дівчина — вогонь", "Ти маєш чудовий вигляд", — написали фоловери.

Відзначимо, що Єва Лонгорія активно займається собою, для підтримки форми та красивої фігури актриса захоплюється кардіоаеробікою, ходить в спортзал, любить йогу і кікбоксинг.

Нагадаємо, відома актриса Єва Лонгорія поділилася з підписниками знімком в купальнику, продемонструвавши гнучкість свого тіла. 46-річна зірка "Відчайдушних домогосподарок" стоїть на піску, в рожевому купальнику і виконує асану з йоги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що епатажна українська артистка MARUV випустила власну колекцію латексних купальників, які більше нагадують її сценічні наряди, ніж пляжний одяг. Співачка зазначила, що в них дівчата будуть відчувати себе, як ніби вони прилетіли з іншої галактики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини