Головна Новини Зірки персона Вже вибрала ім'я для дочки: Періс Хілтон має намір стати мамою різностатевих двійнят
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже вибрала ім'я для дочки: Періс Хілтон має намір стати мамою різностатевих двійнят

Вона вже почала планувати своє майбутнє

15 вересня 2020, 14:46
Поділіться публікацією:

Американська актриса заморозила свої яйцеклітини, щоб продовжити потомство. А недавно вона розповіла, що вже готова стати матір'ю різностатевих двійнят. Про це пише видання fakty.

Вже вибрала ім'я для дочки: Періс Хілтон має намір стати мамою різностатевих двійнят

Періс Хілтон хоче різностатевих двійнят. Фото: spletnik

Знаменитість впевнена в тому, якщо заморожувати свої яйцеклітини, то у тебе є право вибирати стать майбутньої дитини. Для доньки вона вже навіть вибрала ім'я — Лондон. Таке незвичайне ім'я їй подобається тому, що воно буде в честь столиці Британії. Тому як саму Періс теж назвали в честь столиці Франції. З ім'ям для хлопчика трохи складніше. Можливо воно теж буде пов'язано з назвою якогось міста — вона ще не може визначитися.

Відомо, що фотомодель за свої 39 років жодного разу була в офіційному шлюбі. А з квітня минулого року вона будує серйозні відносини з підприємцем Картером Реума. Сама вона каже, що саме з цим чоловіком готова створити сім'ю.

Також Хілтон зізналася, що в її житті були стосунки, в яких вона піддавалася фізичному насильству — коханий міг її вдарити або навіть душити. Тоді вона була готова миритися з цим, тому що не мала уявлення про те, якими мають бути нормальні романтичні стосунки. Якщо бути точніше, то п'ять її кавалерів грубо поводилися з нею. Моральний і фізичний тиск Періс терпіла і раніше: у школі-інтернаті в штаті Півдня, де вона вчилася на той момент. Співачка згадує, що вчителі в тій школі не дуже доброзичливо ставилися до дітей. Вони хотіли вселити дітям почуття страху, щоб ті боялися висловити свою думку.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, зірка серіалу "Щоденники вампіра" стала мамою вдруге.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини