Головна Новини Зірки персона Танцювала для росіян в окупованому Севастополі: приму-балерину вигнали з баварського театру
commentss НОВИНИ Всі новини

Танцювала для росіян в окупованому Севастополі: приму-балерину вигнали з баварського театру

З Цайзель керівництво провело кілька бесід, після чого балерина вирішила піти з театру

17 вересня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Пріска Цайзель, яка є прима-балериною  Баварського державного балету   розірвала контракт з власного бажання з  баварським театром з початку  вересня 2023 року.

Танцювала для росіян в окупованому Севастополі: приму-балерину вигнали з баварського театру

Пріска Цайзель (фото з відкритих джерел)

Причина  цього рішення — поїздка  балерини з виступами на території  окупованого Криму і подальші розмови керівників  з Цайзель  про цей виступ.

Про це  інформує  німецький сайт Staatsoper.de.

'Під час літніх канікул вона виступала на танцювальному гала-концерті в Севастополі в Криму. Після кількох розмов з керівництвом Баварського державного балету та Баварської державної опери Пріска Цайзель вимагала розірвання контракту на початку сезону. Керівництво виконало це прохання', — інформує медіа.

В публікації  згадується, що  танцівниця  приїхала в Мюнхен з Віденського державного балету в сезоні 2016/17. Вона здобувала освіту в балетній школі Віденської державної опери. В останні роки Цайзель  була задіяна  чи не  у всіх нових виставах. Останній  дебют прими-балерини відбувсь в "Баядерці", вона  танцювала партію Нікії в червні 2023 року.

Підтримуючи своїм мистецтвом  окупаційний режим, прима-балерина нашкодила собі в досить  успішній кар'єрі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська оперна діва засудила війну, але продовжує любити батьківщину. Оперна знаменитість, відповідаючи на запитання журналіста  німецького видання  Die Zeit, засуджує  "військову операцію РФ" проти  України.  Анна Нетребко сказала, що поки не буде  співати і тимчасово припиняє  кар'єру в  рф. 

За словами Анни,  вона не збирається догоджувати  всім.  І хоче  всидіти на своїх двох стільцях або навіть на трьох,  коли це  буде  потрібно. При цьому, співвітчизники  мають зрозуміти, що вона не є  зрадницею  власної батьківщини і що не виступає   на шкоду  Україні. Вона  намагається залишитись людиною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини