Головна Новини Зірки персона Танцювала перед публікою: співачка з Маріуполя "засвітилася" на російському ТБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Танцювала перед публікою: співачка з Маріуполя "засвітилася" на російському ТБ

Галина Шишляннікова виїхала в РФ після того, як росіяни практично стерли з лиця землі Маріуполь

19 червня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

На російському ТБ  демонстрували  фрагменти фіналу   такого собі  талант-шоу "Ти супер! 60+". Зокрема, там засвітилась  62-річна співачка Галина Шишляннікова з тимчасово окупованого українського міста Маріуполь. Очевидно, що колишня городянка  поїхала до Росії і  веселиться в  пропагандистських талант-шоу,  вона є прихильницею  кривавого  путінського  режиму.

Танцювала перед публікою: співачка з Маріуполя "засвітилася" на російському ТБ

Галина Шишляннікова (фото з відкритих джерел)

Зокрема,   колишня мешканка України   показувала свої таланти перед своїми зірковими однодумцями,  які  виступають за  кровожерливу  війну, як Валерія, Ільдар Абдразаков, Стас П'єха, Ірина Дубцова. В самому  фіналі мешканка Маріуполя  співала пісню "У Кейптаунському порту". 

До слова,  Шишляннікова  воліє  не згадувати про те, що її рідний  Маріуполь перетворивсь на руїни саме з вини  мешканців РФ, які давали і  реалізували накази щодо його обстрілів та  бомбардування.

Учасники шоу  дали обіцянку допомогти купити    62-річній артистці   окреме помешкання,  бо вона  тепер  мешкає  в гуртожитку і не має  якихось зберігань, щоб  купити  собі  омріяну квартиру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  співачка з Одеси, яка зрадила країну, у день трагедії в місті зганьбилася цинічним вчинкомВиконавиця, яка зрадила свою батьківщину, Регіна Тодоренко зганьбилась цинічним  вчинком  того дня, коли загарбники з РФ ударили по її рідному місту — Одесі. Ця опальна виконавиця  показала, наскільки їй байдужа  війна, яку   раптово розпочала Росія.  Саме в той день,  коли російські  ракети влучили по цивільним закладам та будинкам Одеси,  співачка розважалась  зі своїми  зірковими однодумцями, які підтримують цю війну. Колишня одеситка  озвучила зі своїми російськими колегами Валерією та Філіпом Кіркоровим власну  книгу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини