Головна Новини Зірки персона «Танцюючий мільйонер» Джанлука Ваккі зізнався, з якою недугою народилася його дочка
commentss НОВИНИ Всі новини

«Танцюючий мільйонер» Джанлука Ваккі зізнався, з якою недугою народилася його дочка

Мільйонер сказав, що в майбутньому його дочці проведуть операцію

24 грудня 2020, 15:00 comments1557
Поділіться публікацією:

«Танцюючий мільйонер» Джанлука Ваккі зізнався, з якою недугою народилася його дочка

Джанлука Ваккі / фото: instagram.com/gianlucavacchi

53-річний Джанлука Ваккі, найбільш відомий в мережі як "танцюючий мільйонер" в жовтні 2020 вперше став батьком. На світ з'явилася його дочка Блу Єрусалима, обличчя якої він вперше показав в мережі й зізнався, що малятко народилася з виліковним пороком.

Джанлука Ваккі на своїй сторінці в Instagram опублікував фотографії своєї 25-річної коханої Шерон і новонародженої дочки. У публікації, що зібрала за добу 1,5 млн лайків, чоловік зізнався, що їх малятко народилася з пороком, який в народі називають "вовчою пащею" (вроджена аномалія розвитку плода, яка виражається виникненням ущелини в м'якому або твердому піднебінні, — прим. авт.). Ця патологія могла супроводжуватися ще одним недоліком — "заячою губою", але на щастя, він минув первістка "танцюючого мільйонера".

53-річний бізнесмен написав, що Блу народилася з "вовчою пащею" і в майбутньому її чекає операція, яка виправить цей недолік і малятко зможе жити повноцінним життям. Джанлука зізнався, що вирішив відкрито про це написати, бо ця проблема трапляється з кожним 700-м немовлям.

Нагадаємо, що італійський мільйонер займає керівну посаду в автомобільній компанії SEA Group, також він володіє 30% часткою в сімейної компанії Fin Vacchi Finanziaria Vacchi, яка займається виробництвом пакувального матеріалу. У Мережі Джанлуку Ваккі знають, як ексцентричного багатія, який підкорює своїм танцями на яхті в оточенні красунь. З матір'ю своєї дочки він познайомився три роки тому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український ресторатор Дмитро Борисов стане батьком всьоме.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини