Головна Новини Зірки персона Тайсон та Холіфілд випустили цукерки з канабісом у формі надкусаного вуха (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тайсон та Холіфілд випустили цукерки з канабісом у формі надкусаного вуха (ФОТО, ВІДЕО)

Жувальні цукерки Holy Ears містять по 25 мг канабісу на штуку та випускаються у трьох смаках, включаючи "Пунш із вишневим пирогом", "Пунш із кислим яблуком" та "Ягода чорного ока".

17 листопада 2022, 12:16 comments1090
Поділіться публікацією:








Відомі у минулому боксери Майк Тайсон та Евандер Холіфілд напередодні різдвяних свят презентували солодощі у формі надкушеного вуха, до складу яких входить канабіс.

Тайсон та Холіфілд випустили цукерки з канабісом у формі надкусаного вуха (ФОТО, ВІДЕО)

Тайсон і Холіфілд/Фото: Twitter

Про це повідомляється на сайті Hypebeast.

Цукерки будуть присвячені одному з найвідоміших боксерських поєдинків в історії, а саме бою між Тайсоном та Холіфілдом у 1997 році, під час якого "Залізний Майк" відкусив своєму опоненту шматок вуха.

Тайсон та Холіфілд випустили цукерки з канабісом у формі надкусаного вуха (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Сьогодні ж колишні суперники вирішили спільно випустити лінійку солодощів із марихуаною під назвою "Holy Ears". Цукерки виконані у формі надкусаного вуха.

“У нас із Майком довга історія конкуренції та поваги один до одного. Тоді ми не усвідомлювали, що навіть будучи сильними спортсменами, ми відчували сильний біль. Тепер, майже через 20 років, у нас є можливість поділитися ліками, які нам дійсно потрібні були протягом всієї нашої кар'єри”, — заявив Холіфілд.


За словами редактора Huffpost Філіпа Льюїса, Тайсон також підтвердив сказане Холіфілдом і заявив: "Якби я був на канабісі, я б не вкусив його за вухо".

Жувальні цукерки Holy Ears містять по 25 мг канабісу на штуку і випускаються у трьох смаках, включаючи "Пунш із вишневим пирогом", "Пунш із кислим яблуком" та "Ягода чорного ока". Зазначається, що цукерки повністю натуральні, веганські та не містять глютена.

Цукерки Delta 8 Holy Ears будуть продаватися за ціною 30 доларів за упаковку. Їх вже можна передзамовити на веб-сайті Tyson 2.0 Global. Їх почнуть доставляти покупцям наприкінці цього місяця. 

Слід зазначити, що солодощі будуть доступні лише в кількох штатах – в Іллінойсі, Аризоні, Неваді та Нью-Джерсі. 


Тайсон та Холіфілд випустили цукерки з канабісом у формі надкусаного вуха (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Нагадаємо, поєдинок, під час якого Тайсон відкусив вухо Холіфілду, відбувся в червні 1997 року в Лас-Вегасі на арені MGM Grand. У ході поєдинку-реваншу культових американських супертяжів "Залізний Майк" вчепився зубами у вухо опонента і навіть відкусив шматочок, за що згодом був дискваліфікований.

Раніше "Коментарі" писали про те, що названо ім'я найсексуальнішого чоловіка 2022 року (ФОТО).

Читайте також: Українець став найкращим гравцем десятиліття у Counter-Strike (ФОТО).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини