Головна Новини Зірки персона Тікає з країни: відома російська співачка позбувається свого майна
commentss НОВИНИ Всі новини

Тікає з країни: відома російська співачка позбувається свого майна

Орбакайте планує отримати велику суму з продажу нерухомості

24 вересня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка виїхала з Росії до США після початку повномасштабного вторгнення в Україну, планує продати дві елітні квартири в Москві загальною вартістю 400 мільйонів рублів. Як повідомляють російські ЗМІ, квартири розташовані в житловому комплексі "Чотири вітри" на Великій Грузинській вулиці. Цей ЖК має розвинену інфраструктуру, включаючи фітнес-центр, салон краси, автомийку та шиномонтаж.

Тікає з країни: відома російська співачка позбувається свого майна

Крістіна Орбакайте (фото з відкритих джерел)

Також зазначається, що Орбакайте хоче продати дачу своєї матері Алли Пугачової в Сонячногірському районі за 162 мільйони рублів.

На початку російського вторгнення в Україну, у лютому 2022 року, Крістіна Орбакайте опублікувала в Instagram запис із закликом "Ні війні!" і побажанням "мирного неба". Однак пізніше цей пост було видалено, і відтоді вона більше не коментувала події, пов'язані з війною.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома співачка йде з російської сцени і звернулася до росіян. Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну переїхала до США, оголосила про свій вихід зі сцени в Росії. У своєму інтерв'ю російським ЗМІ Орбакайте зазначила, що її концерт у Санкт-Петербурзі в березні 2024 року був останнім у РФ. Наразі вона планує вирушити на гастролі в США та Канаду зі своїм шоу "The Best". 

Хоча співачка скасувала заплановані концерти в Росії, вона не назвала причину цього рішення. Орбакайте лише зазначила, що зустріч з російською публікою відбудеться "у кращому житті", що, ймовірно, свідчить про її намір дистанціюватися від ситуації в РФ, проте вона продовжує уникати публічних заяв щодо війни в Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://life.ru/

Новини