Головна Новини Зірки персона Тіктокерка розповіла скільки їй років насправді: в це важко повірити
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіктокерка розповіла скільки їй років насправді: в це важко повірити

Американка з Нью-Йорку опублікувала відео в TikTok на якому озвучила свій вік. Вражені користувачі не можуть повірити, що жінці насправді стільки років.

4 квітня 2024, 17:00 comments3291
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американська тіктокерка, на ім'я Лінда шокувала інтернет-користувачів, коли розповіла про свій вік. Більшість вважали, що жінці близько 30-35 років, проте вона запевняє, що їй 65.

Тіктокерка розповіла скільки їй років насправді: в це важко повірити

65-річна тіктокерка з США

Лінда опублікувала в TikTok відео на якому попросила своїх підписників вгадати її вік. У коментарях деякі користувачі писали, що жінці 25 років, тоді як інші були впевнені, що вона старше 30. Проте, усі були шоковані, коли американка опублікувала наступне відео, де зізналась, що їй 65 років.

Її шанувальники не очікували такої відповіді. Деякі вказували, що вона має кращий вигляд ніж деякі люди, яким виповнилось 25 років. Хтось просто не міг повірити у такий вік інтернет-знаменитості, а інші коментарів під її відео в TikTok стосувались компліментів та похвали її краси.

Однак дехто скептично віднісся до слів Лінди, та запитали, скільки медичних процедур зробила тіктокерка. Однак жінка пояснила, що вона не робила жодних пластичних операцій, а усьому завдячує генам та спортзалу, де підтримує свою фізичну форму та фігуру. В іншому відео Лінда додала, що ніколи не була заміжня та не мала дітей. Деякі користувачі висловили думку, що це могло сприяти її молодості.

У своєму TikTok Лінда має понад 90 тис. підписників та зібрала близько мільйона уподобань. 65-річна жінка у коротких відео розповідає про своє життя, зокрема побачення з чоловіками, почуття та дієту. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 найпопулярніших зірок у TikTok.

Також "Коментарі" писали, як виглядають переможці конкурсів краси з макіяжем та без.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини