Головна Новини Зірки шоу бізнес 10 найпопулярніших акаунтів в TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

10 найпопулярніших акаунтів в TikTok

Найпопулярніші тіктокери мають понад 100 мільйонів підписників в TikTok. Інтернет-знаменитості показують на платформі комедійні скетчі, танці, співи та інші свої вміння, які привертають увагу.

2 квітня 2024, 17:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

TikTok був створений у 2016 році і за ці роки став однією з найбільших платформ соціальних мереж у світі, у якій зареєстровано понад мільярд користувачів. TikTok — це ідеальна платформа для поширення відео, яка може створити суперзірку з будь-кого всього за одну ніч. Портал "Коментарі" підготував добірку з 10 найпопулярніших акаунтів в TikTok.

10 найпопулярніших акаунтів в TikTok

Найпопулярніші тіктокери: Чарлі Д'Амеліо, Хабі Ламе та Белла Порч

Хабі Ламе у 2022 році став найпопулярнішою людиною в TikTok за кількістю підписників. Він обійшов іншу тікток-знаменитість Чарлі Д'Амеліо, яка кілька років була лідером у Тікток. Станом на 2024 Хабі Ламе має 161,8 млн підписників у TikTok. Інфлюенсер має сенегальське походження, але живе в Італії. Коли почалась пандемія коронавірусу Хабі Ламе втратив роботу на фабриці та почав знімати ролики в TikTok. Інфлюенсер швидко здобув популярність завдяки коротким комедійним сценам, де він вказує на людей, які ускладнюють прості завдання.

Друге місце за кількістю підписників у застосунку TikTok займає 20-річна американська танцівниця та інтернет-знаменитість Чарлі Д'Амеліо. На її акаунт підписано 152,6 млн користувачів. Чарлі Д'Амеліо почала викладати відео в TikTok у 15 років, де миттєво здобула популярність та титул "королеви TikTok". 

Третє місце у TikTok займає американська відеоблогерка і співачка філіппінського походження Белла Порч – 93,9 млн підписників. На четвертому місці з 93,8 млн підписників розташувався найпопулярніший ютубер у світі Джиммі Дональдсон, який більш відомий як MrBeast. П’ятірку лідерів за кількістю підписників в TikTok замикає американська співачка і інфлюенсерка Еддісон Рей – 88,6 млн.

Також в десятку TikTok акаунтів з найбільшою кількістю підписників потрапили: американський режисер та ілюзіоніст Зак Кінг; мексиканська інтернет-персона та співачка Кімберлі Лоайса; турецький кухар та ресторатор Бурак Оздемір на прізвисько CZN Burak; американський актор Двейн Джонсон та офіційний акаунт TikTok.

10 найпопулярніших акаунтів в TikTok за кількістю підписників:

  • 1. Хабі Ламе — 161,8 млн;
  • 2. Чарлі Д'Амеліо — 152,8 млн;
  • 3. Белла Порч — 93,9 млн;
  • 4. MrBeast — 93,7 млн;
  • 5. Еддісон Рей — 88,6 млн;
  • 6. Зак Кінг — 81,2 млн;
  • 7. Кімберлі Лоайса — 80,9 млн;
  • 8. TikTok — 79,9 млн;
  • 9. CZN Burak — 74,9 млн;
  • 10. Двейн Джонсон (The Rock) – 74,3 млн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про топ-10 тіктокерів України.

Також "Коментарі" писали, що в Україні заговорили про обмеження соціальних платформ TikTok та Telegram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини