Головна Новини Зірки персона "Тим, що сталося, - треба пишатися": Кіркоров відреагував на внесення до "чорного списку" Мінкульту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тим, що сталося, - треба пишатися": Кіркоров відреагував на внесення до "чорного списку" Мінкульту

Артист додав, що це не він потрапив у "чорний список", а "Росія, ненависть до якої захльостує"

24 червня 2021, 16:54
Поділіться публікацією:

"Тим, що сталося, - треба пишатися": Кіркоров відреагував на внесення до "чорного списку" Мінкульту

Філіп Кіркоров - фото з відкритих джерел

Популярний виконавець Філіп Кіркоров відреагував на рішення Мінкульту України внести його до списку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці країни. Співак записав відеозвернення на своїй сторінці в Instagram, емоційно прокоментувавши, що трапилося.

Філіп Кіркоров заявив, що внесення народного артиста в "чорний список" звучить абсурдно, а подібні дії з боку чиновників допомагають йому стати більш популярним.

"Деякі недалекі чиновники таким чином намагаються набрати собі бонусів, паразитуючи на гаслах і націоналістичній пропаганді. Єдине, такі недалекі люди не знають і не розуміють, що творчість зараз не заборониш. Музику не закриєш папірцем або кордоном. Я навіть маю сказати таким чиновникам "дякую", адже вони своєю дурістю допомагають мені ставати ще популярнішим", — сказав співак.

Кіркоров вважає, що тим, що сталося, варто пишатися. При цьому артист додав, що це не він потрапив у "чорний список", а "Росія, ненависть до якої захльостує".


Нагадаємо, що короля епатажу і російської естради Філіпа Кіркорова Україна внесли в список осіб, які є загрозою для національної безпеки країни. Наказ про внесення Кіркорова в "чорний список" видали 22 червня.

Нинішній президент України Володимир Зеленський за законодавством не може позбавити популярного виконавця Філіпа Кіркорова звання народного артиста нашої країни. Такі повноваження є лише у того глави держави, який його присвоїв. Про це розповів відомий продюсер Володимир Бебешко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини