Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль назвала відомого режисера «виродком»: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль назвала відомого режисера «виродком»: навіщо

Олег Боднарчук жорстко "розніс" не тільки шоу співачки на Atlas Weekend, але і її загальні принципи роботи

30 липня 2021, 21:53 comments1080
Поділіться публікацією:








Українська співачка гостро відповіла на критику українського режисера Олега Бондарчука у свою адресу. Раніше режисер  в інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE висловив свою думку про творчість співачки. Про це повідомляє ТСН.

Тіна Кароль назвала відомого режисера «виродком»: навіщо

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

Відтак, свою точку зору з приводу коментарів Кароль висловила в приватному повідомленні для свого фан-акаунта.

 В інтерв'ю Олег Бондарчук розповів, що  йому доводилося співпрацювати зі співачкою, але їх творчі шляхи розійшлися. Йому дуже не сподобалися методи роботи Кароль, коли він продюсував фільм "Сила любові й голосу" та працював зі співачкою на дитячому  проєкт "Голос". Він заявив, що в зірки було чимало "поганих ідей". А ще — вона завжди хоче перемогти й для цього використовує усі доступні засоби. Режисер пригадав, що одного разу до вбрання учасника шоу вона прикріпила червоний мак для маніпуляції.

Олег Бондарчук не оминув увагою виступ співачки на фестивалі Atlas Weekend. Він детально розповів, з виступів яких зірок Тіна Кароль запозичала елементи для свого номеру.

Тіна Кароль назвала відомого режисера «виродком»: навіщо - фото 2

На слова і коментарі Боднарчука, співачка відповіла у фанатському акаунті, де опублікувала свій коментар зі словом "Виродок".

Її відповідь була опублікована у мережі, цей скріншот активно поширився. Сама співачка цю ситуацію з Боднарчуком не коментує.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Тіна Кароль зачарувала костюмом за 100 тисяч гривень36-річна українська артистка Тіна Кароль має вишуканий смак і часто підкреслює свою фігуру розкішними вбраннями. Нещодавно знаменитість вийшла на сцену у гарному костюмі від британського дизайнера вартістю понад 100 тисяч гривень.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини