Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль стала зіркою вересневого номера Vogue UA
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль стала зіркою вересневого номера Vogue UA

"Якби не Женя, могла б не статися та Тіна Кароль, з якої ви сьогодні спілкуєтеся"

3 вересня 2020, 20:06 comments2517
Поділіться публікацією:

Співачка не тільки прикрасила собою обкладинку української версії журналу, а й дала журналістам видання відверте інтерв'ю. Про це пише vogue.

Тіна Кароль стала зіркою вересневого номера Vogue UA

Тіна Кароль стала зіркою вересневого номера Vogue UA. Фото: 24tv.

Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників свіжими фотографіями для журналу Vogue UA. А в інтерв'ю вона розповіла про те, як любить проводити час вдома, як доглядає за собою і що про її популярність думає 13-річний син Веніамін.

Виконавиця також поділилася сокровенним: розсекретила, яка зустріч в її житті була найважливішою. Вона згадала про складний період, коли і познайомилася з Євгеном Огіром. Саме він і зробив Тіну Кароль, без нього її б могло взагалі не бути, ділиться зірка.

З дня смерті Євгена Огіра пройшло вже 7 років, але співачка ніяк не може зважитися на нові відносини. У своєму інтерв'ю вона говорить, що чоловік повинен обов'язково бути присутнім в житті жінки. І в її житті таким чоловіком був Женя, не з кожною таке може трапитися, запевняє вона.

Мій чоловік в моєму житті був — і він з'явився саме в той момент, коли був необхідний. Він фактично витягнув мене з усіх бід. Якби не Женя, могла б не статися та Тіна Кароль, з якої ви сьогодні спілкуєтеся. Зустріч з Женею — це доля, не кожному так щастить. Що уготовано мені далі — не знаю. Я в цьому сенсі фаталістка ", — ділиться артистка.

Тіна Кароль стала зіркою вересневого номера Vogue UA - фото 2

Зйомку для нового глянцевого номера провели в Нью-Йорку. Тіна приміряла на себе образи Dior, Saint Laurent, Miu Miu і Brandon Maxwell, в яких виглядала просто чудово.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тіна Кароль і Snoop Dogg презентували спільну пісню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини