Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль висловилася про «роман» з Даном Баланом
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль висловилася про «роман» з Даном Баланом

Українська співачка Тіна Кароль відповіла на численні чутки про роман з екс-тренером «Голосу країни» Даном Баланом

17 травня 2021, 14:55 comments2304
Поділіться публікацією:

Особисте життя 36-річної української артистки Тіни Кароль завжди викликало підвищений інтерес, особливо, після того, як їй почали приписувати роман з молдавським виконавцем Дан Баланом.

Тіна Кароль висловилася про «роман» з Даном Баланом

Тіна Кароль і Дан Балан (фото з відкритих джерел)

Останнім часом чутки про їхній роман знову закипіли, оскільки Володимир Завадюк — продюсер шоу "Голосу країни", де Тіна Кароль і Дан Балан були тренерами, сказав, що їх роман був постановчий. Це викликало резонанс в мережі й Володимир поспішив пояснити ситуацію, зазначивши, що його слова були вибрані не дуже вдало, тому в мережі з'явилося багато хибних інтерпретацій. Він зізнався, що часто помічав "хімію" між виконавцями.

Сама співачка також вирішила підігріти інтерес до цієї теми й опублікувала у себе в Instagram Stories фотографію, на якій позує в гарній блискучій сукні, а Дан Балан стоїть позаду і ніжно торкається її щоки. Знаменитості ніколи офіційно не підтверджували свої стосунки, але у шанувальників залишається багато питань.

Тіна зробила підпис до фотографії, підкресливши, що любов не можна нав'язати. "Хіба флірт називають обманом? Це гра півтіней романтики. Нав'язати любов неможливо. Ми були щирі й це наша історія. Як буде далі — це наш secret paradise", — зазначила артистка.

Тіна Кароль висловилася про «роман» з Даном Баланом - фото 2

Нагадаємо, виконавець Дан Балан зізнався, що йому дійсно подобається спілкуватися з Тіною Кароль і вона з легкістю може зателефонувати йому вночі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська популярна артистка Тіна Кароль завжди вибирає для публічних виходів ефектні та розкішні вбрання, які вдало підкреслюють її фігуру. Нещодавно вона вразила всіх новим образом у сукні за 1350 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини