Головна Новини Зірки персона У сукні за 37 тисяч гривень: Тіна Кароль здивувала новим образом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У сукні за 37 тисяч гривень: Тіна Кароль здивувала новим образом (ФОТО)

Тіна Кароль з'явилася в сукні від Девіда Коми

5 квітня 2021, 11:10 comments1572
Поділіться публікацією:

Українська популярна артистка Тіна Кароль завжди вибирає для публічних виходів ефектні та розкішні вбрання, які вдало підкреслюють її фігуру. Нещодавно вона вразила всіх новим образом у сукні за 1350 доларів.

У сукні за 37 тисяч гривень: Тіна Кароль здивувала новим образом (ФОТО)

Фото: Тина Кароль (instagram.com/tina_karol)

На фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram з'явилися фотографії, на яких вона позує в яскраво-блакитній сукні довжини міді з провокаційними прозорими вставками під грудьми та на стегнах. Відомо, що в такому вбранні вона з'явилася в одному з випусків нової розважальної програми "Ліпсінк Батл", де є ведучою.

Вбрання з відвертим декольте, яке Тіна придбала за 1350 доларів (понад 37 тисяч гривень) від грузинського модельєра Девіда Коми, облягало фігуру і вигідно підкреслювало її принади. Свій образ українська виконавиця доповнила блискучими туфлями сірого кольору на підборах від бренду Kachorovska, з яким випустила колекцію весняного взуття, а також французькою косою та ефектним макіяжем, зробивши акцент на очах.

Шанувальники оцінили образ артистки й написали їй багато приємних компліментів: "Тіні завжди все пасує", "Ніжна і сексуальна", "Тіна прекрасна. Блакитний колір їй личить", "Така ніжна", — написали фоловери.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Тіна Кароль вразила своїм яскравим сексуальним вбранням від французького модельєра Alexandre Vauthier. За даними ЗМІ, його вартість становить 7363 долари (понад 200 тисяч гривень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 36-річна популярна артистка Тіна Кароль не боїться демонструвати свою природну красу і поділилася з шанувальниками "чесним" селфі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини