Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль вразила сукнею за 200 тисяч гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль вразила сукнею за 200 тисяч гривень

Співачка похвалилася довгими ніжками

26 жовтня 2020, 10:40 comments3006
Поділіться публікацією:

Тіна Кароль вразила сукнею за 200 тисяч гривень

Тіна Кароль

Популярна українська артистка Тіна Кароль, яка нещодавно зізналася, що мріє зустріти любов і народити дочку, вразила шанувальників яскравим сексуальним вбранням від французького модельєра. Своїм сукнею співачка похвалилася на сторінці в Instagram.

Тіна Кароль позує в червоній вечірній сукні зі стразами, яке ідеально підкреслює її фігуру. А сексуальний розріз до стегна дозволив артистці продемонструвати свої стрункі та довгі ноги. Свій образ співачка доповнила атласними туфлями червоного кольору, об'ємною укладкою і гарним макіяжем.

Знаменитість позує на чорному високому стільці, біля білої стіни. Її пост зібрав понад 77 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників, які відзначили, що Тіна і червоний колір просто створені одне для одного.

У своїй публікації співачка зазначила, що на ній сукня від французького модельєра Alexandre Vauthier. Згідно з даними ЗМІ, її вартість становить 7363 доларів (понад 200 тисяч гривень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна виконавиця Тіна Кароль зізналася, що саме допомагає їй підтримувати свою фігуру в тонусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини