Головна Новини Зірки персона Тома Круза крупно обікрали: на що зазіхнули злодії
commentss НОВИНИ Всі новини

Тома Круза крупно обікрали: на що зазіхнули злодії

Голлівудського актора Тома Круга обікрали в Великобританії, коли він був на зйомках фільму «Місія нездійсненна 7»

27 серпня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

59-річний голлівудський красень, зірка фільмів "Мумія" і "Обвіліон" Том Круз потрапив в неприємну ситуацію. У актора викрали автомобіль BMW і вкрали з салону особисті речі на десятки тисяч доларів.

Тома Круза крупно обікрали: на що зазіхнули злодії

Том Круз / Фото: @tomcruise

За інформацією видання The Sun, американський актор перебував у Великобританії на зйомках нової частини пригодницького бойовика "Місія нездійсненна". Його охоронець припаркував BMW на стоянці біля готелю, в якому зупинився актор. У машині знаходилися особисті речі Тома Круза, загальною вартістю кілька десятків тисяч доларів.

Невідомі за допомогою спеціального сканера для безконтактних ключів розкрили автомобіль і викрали його. І це при тому, що за дві хвилин від місця злочину знаходилося відділення поліції. Але відшукати транспортний засіб швидко вдалося, скоріше за все, злодії дізналися, кому він належить і залишили BMW просто на одній з вулиць міста. А ось особистих речей актора в салоні не було.

Видання повідомляє, що Том Круз, дізнавшись про подію, прийшов в лють.

Нагадаємо, на аукціоні Bring a Trailer виставили на продаж чорний Porsche 911 Carrera зразка 1986 року випуску. Першим власником спорткара був знаменитий американський актор Том Круз. Згодом автомобіль пройшов майже повне відновлення і тепер доступний до покупки за 51 500 доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на зйомках кінокартини "Місії: нездійсненна" актору Тому Крузу заборонили посміхатися під час виконання трюків. За словами адміністраторів картини, "він дуже щасливий, щоб виглядати переляканим". Акторові довелося просидіти на висоті 300 метрів, при цьому знімальна група постійно нагадувала, щоб він зберігав переляканий вираз обличчя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини