Головна Новини Зірки шоу бізнес Тому Крузу заборонили посміхатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Тому Крузу заборонили посміхатися

Том Круз з того типу акторів, які самостійно виконують смертельно небезпечні трюки

16 квітня 2021, 02:35
Поділіться публікацією:

На зйомках картини "Місії: нездійсненна" акторові заборонили посміхатися під час виконання трюків. За словами адміністраторів картини, "він дуже щасливий, щоб виглядати переляканим"

Тому Крузу заборонили посміхатися

Том Круз (фото з відкритих джерел)

Том Круз давно самостійно виконує каскадерські трюки, прописані за його ролі. Як розповів актор в інтерв'ю журналістам, йому доводилося навіть ламати кістки, але і це не стало перешкодою. Том Круз зізнався шанувальникам, що йому подобається прилив адреналіну, який супроводжує каскадерську роботу.

За словами актора, він постійно вчиться і тренується, щоб розібратися у всіх каскадерського ремесла. Крузу довелося просидіти на висоті 300 метрів, при цьому знімальна група постійно нагадувала, щоб він зберігав перелякане вираз обличчя і не посміхався.

"Під час зйомок мені кілька разів говорили перестати посміхатися", — сказав актор.

Нагадаємо, з тало відомо про смерть американського актора Джозефа Сіраво, який отримав популярність завдяки ролі Джонні Сопрано в культовій кримінальному серіалі "Клан Сопрано". Його життя забрала онкологічне захворювання у віці 64 років. Джозеф Сіраво дебютував на великому екрані в кримінальній драмі 1993 року "Шлях Карліто". Там він працював на одному знімальному майданчику з Аль Пачіно і Шоном Пенном. Актор також був учасником постановок на Бродвеї. Перш за все актор відомий широкій аудиторії, як виконавець ролі Джонні Сопрано, батька головного героя Тоні в серіалі "Клан Сопрано".

Як повідомляли раніше н едавно в Лос-Анджелесі був заарештований відомий актор Зак Ейвері у справі про шахрайство в розмірі понад 690 мільйонів доларів. Інсайдери повідомляють, що знаменитість організував "схему Понці" (інвестиційна афера, яка приносить дохід більш раннім інвесторам за рахунок грошей, узятих у більш пізніх інвесторів).





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини