Головна Новини Зірки персона Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора

Іменинника Хіддлстона прихильники характеризують як безмежно ввічливу і добру людину

9 лютого 2021, 16:27 comments1746
Поділіться публікацією:

Британському актору Тому Хіддлстону сьогодні, 9 лютого, виповнилося 40 років. Більшість глядачів знайома із творчістю харизматичного британця завдяки його ролі у пригодницькому супергеройському фільмі "Месники" — там Хіддлстон зіграв одного із головних злодіїв франшизи, бога Локі. Та на відміну від свого персонажа, Том Хіддлстон є одним із найгалантніших та наймудріших, на переконання його фанбази, представників Голлівуду. На честь 40-річчя актора "Коментарі" вирішили поділитися десяткою його найкращих цитат.

Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора

Харизматичному Хіддлстону — 40. Фото із відкритих джерел

1. Ми всі живемо у дивовижний час. Ми можемо писати музику, готувати їжу, малювати картини, займатися мистецтвом і коханням із неймовірною, безпрецедентною свободою. Це все — тут, тільки візьми і зроби.

2. Я люблю якісне кіно, тож мені подобається все, що гарно зроблено. На мою думку, не слід упереджено ставитися до розважального жанру. Фільми не зобов’язані бути похмурими та гнітючими, треба ж якось розважатися.

3. Ніколи, ніколи не дозволяйте нікому говорити вам, що ви можете і не можете. Доведіть, що циніки помиляються. Це їхня проблема, що у них немає уяви. Єдина межа — це небо. Ваше небо. Ваша межа.

4. Моя проста порада — любіть своє життя. Адже ваша життя — це те, що ви віддаєте.

5. Ваша сексуальність може завести вас до дуже небезпечних місць.

Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора - фото 2
Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора - фото 3
Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора - фото 4
Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора - фото 5
Тому Хіддлстону — 40: добірка кращих цитат британського актора - фото 6

6. Не судіть людей за те, якими вони були. Дозвольте їм бути тими, хто вони є. Дивіться на них "зараз". Не "тоді".

7. Це покоління втратило істинне значення романтики. Стільки пісень, у яких немає поваги до жінок! Не можна ставитися до жінки, яку любиш, як до шматка м’яса. До своєї коханої слід ставитися, як до принцеси. Співати їй ті пісні про кохання, в яких є справжній сенс. Можливо, я старомодний, але повага до жінки, яку ти любиш, має знаходитися в пріоритеті.

8. У людини два життя, і друге починається тоді, коли ми розуміємо — життя всього одне.

9. Ви ніколи не знаєте, що знаходиться за поворотом. Це може бути будь-що. Або це може бути нічим. Ви продовжуєте ставити одну ногу перед іншою, а потім якось озираєтеся назад і розумієте, що підіймалися на гору.

10. Довіряти — це глибоке зобов’язання, а також це можливість зробити себе вразливим… Це такий оптимістичний вчинок, бо ти віддаєш свою віру в руки когось або чогось, що, як ти очікуєш, залишиться незмінним, навіть якщо зміняться обставини.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що колегу Хіддлстона за фільмом "Месники" Кріса Пратта почали цькувати у соцмережах за фейкові повідомлення.

Якщо ж вам подобаються добірки цитат, пропонуємо ознайомитися із кращими висловлюваннями екс-президента США Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини