Головна Новини Зірки персона Тримайтесь подалі: Дружина Брюса Вілліса благає припинити їх переслідувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Тримайтесь подалі: Дружина Брюса Вілліса благає припинити їх переслідувати

Дружина Брюса Вілліса, Емма Гемінґ просить дати спокій голлівудському актору та перестати його переслідувати через хворобу.

7 березня 2023, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дружина Вілліса просить ЗМІ не нападати на актора заради фото та не кричати до нього. Зірці "Міцного горішка" Брюсу Віллісу стає все гірше через ураження мозку, що призводить до афазії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Тримайтесь подалі: Дружина Брюса Вілліса благає припинити їх переслідувати

Брюс Вілліс страждає на деменцію. Фото з відкритих джерел

Весною минулого року поширилась інформація про поганий стан здоров'я голлівудського актора. Через кілька днів це підтвердила його дружина Емма Гемінґ, зазначивши що у Вілліса ураження мозку, що призводить до афазії. Таким чином актор мав проблеми з розумінням мови. Проте з часом 44 річна дружина розповіла, що ситуація погіршилась.

"Відтоді як навесні 2022 року ми оголосили, що у Брюса діагностована афазія, його стан погіршився, і ми маємо більш точний діагноз — лобно-скронева деменція. На жаль, проблеми зі спілкуванням — це лише симптом хвороби Брюса", — сповістила Гемінґ.

Попри інформацію про погіршення здоров'я зірки, ЗМІ не дають йому спокою. Нинішня дружина Вілліса вирішила відреагувати.

"Якщо ви піклуєтесь про людину з деменцією, ви знаєте, наскільки важко та стресово може бути вийти разом, навіть якщо ви хочете лише піти випити кави. Це відео для фотографів і операторів, які намагаються отримати фотографії та відео мого чоловіка, тримайтеся якомога далі", — просить дати спокій Брюсу Віллісу його дружина.

У кінці відео Емма Гемінґ додала, що хотіла б звернутись до спеціалістів з лікування деменції, які б змогли дати поради, як безпечно можна вийти на вулицю зі своїми близькими з деменцією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про знаменитостей, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані.

Також "Коментарі" писали про 7 зірок, чий рівень інтелекту вас здивує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини