Головна Новини Зірки шоу бізнес Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані

Більшість знаменитостей приховує будь-які свої хвороби, а тим паче ВІЛ, проте деякі з відомих людей озвучили свій статус.

17 лютого 2023, 18:30 comments4763
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Деякі знаменитості вважають за краще тримати своє особисте життя в таємниці, а інші без проблем діляться ним з публікою. Однак, коли зірки розповідають про те, що у них ВІЛ, вони допомагають суспільству, зокрема піднімають питання у публічній площині та доносять інформацію для тих, хто упереджено ставиться до людей, які є носіями вірусу. Портал "Коментарі" зібрав 5 відомих особистостей, які відкрито заявили, що вони ВІЛ-позитивні.

Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані

Відомі люди, які відкрито заявили, що вони ВІЛ-інфіковані

Чарлі Шин

Власник "Золотого глобуса" і колишня зірка популярного серіалу "Два з половиною чоловіки" дізнався, що він ВІЛ-інфікований ще в 2011 році. У 2015 році Шин публічно заявив, що він ВІЛ-позитивний під час інтерв’ю для шоу Today на NBC. Ця новина блискавично поширилась в ЗМІ та привернула увагу до ВІЛ-інфекції.

Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані - фото 2

Томас Нойвірт

Австрійський співак Томас Нойвірт, більш відомий під псевдонімом Кончіта Вурст, у 2018 році заявив, що має  позитивний аналіз на ВІЛ. Нойвірт повідомив, що йому погрожував колишній хлопець і що він радше оприлюднить цю інформацію, ніж його приватне життя викриють треті особи.

Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані - фото 3

Майкл Джетер

Відомий своїми ролями в таких фільмах, як "Зелена миля" і "Парк Юрського періоду", актор виявив, що він ВІЛ-позитивний у 1996 році. Наступного року Джетер не лише оголосив про свій стан, але й поділився досвідом життя з ВІЛ. Актор помер у 2003 році під час епілептичного нападу у віці 50 років.

Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані - фото 4

Фредді Мерк’юрі

Легенда рок-музики, фронтмен гурту Queen, який виконував такі всесвітньовідомі хіти як We Are The Champions і Love Of My Life Фредді Мерк’юрі жив у часи, коли було упереджене ставлення до ВІЛ-позитивних, а також про вірус було мало інформації. З цієї причини Фредді Мерк’юрі публічно заявив, що він був носієм вірусу незадовго до своєї смерті в 1991 році.

Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані - фото 5

Меджик Джонсон

Колишній баскетболіст Меджик Джонсон розповів, що став ВІЛ-позитивним у 1991 році. Як запевняє легенда баскетболу, медичний прогрес дозволив йому залишатися у хорошій формі впродовж багатьох років.

Знаменитості, які розповіли, що вони ВІЛ-інфіковані - фото 6

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 7 знаменитостей, які виросли в бідності.

Також "Коментарі" писали про роман Білла Гейтса з мільйонеркою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини