Головна Новини Зірки персона Творці «Орла і Решки» розлучилися після 20 років шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Творці «Орла і Решки» розлучилися після 20 років шлюбу

Творці шоу познайомилися ще в університеті

17 березня 2021, 20:00 comments1975
Поділіться публікацією:








41-річна українська продюсер Олена Синельникова, яка разом зі своїм чоловіком Євгеном створила популярне тревел-шоу "Орел і Решка", повідомила про те, що вони розлучилися.

Творці «Орла і Решки» розлучилися після 20 років шлюбу

Олена та Євген Синельникові (фото з відкритих джерел)

Цією новиною Олена поділилася у програмі "Життя відомих людей". Жінка зазначила, що вони з екс-коханим розійшлися, тому що їхні стосунки вичерпали себе. Олена та Євген прожили разом 20 років і виховують сина Олексія, якому цього місяця виповниться 9 років.

"Ми розійшлися. Але нам потрібно було народити Льошу. Для цього ми зустрілися, я так розумію. На "Решці", в основному, всі розлучаються. Хто у тривалих стосунках — усі розлучаються ", — розповіла у програмі продюсер.

Але Олена не впадає у відчай, вона знову хоче закохатися, вийти заміж і побудувати сім'ю. Жінка шукає партнера і в бізнесі, тому що хоче відкрити справу, пов'язану з туристичною галуззю.

Відомо, що Синельникові познайомилися ще в університетські роки. Євген був молодший за кохану на два роки. Коли йому було 18 років, він зробив їй пропозицію руки та серця. Молода пара завжди мріяла подорожувати, але грошей особливо не було, тому вони заробляли на кооперативах і весіллях. Одного разу дружина Алана Бадоєва, з яким Олена здружилася в університеті, сказала, що її знайома Нателла Крапівіна хоче створити проект для телебачення, у який можна інвестувати.

Кохані придумали п'ять ідей тревел-шоу і продюсер схвалила варіант, який тоді ще називався "Багатій і бідняк". Так і з'явився проект про подорожі, який нині дивляться і люблять мільйони людей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Поліна Гагаріна офіційно розлучилася із чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини