Головна Новини Зірки персона У 29-річної української блогерки стався інсульт під час ефіру
commentss НОВИНИ Всі новини

У 29-річної української блогерки стався інсульт під час ефіру

Аніта Соловей вела вебінар, однак їй стало зле і довелося викликати швидку

27 березня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

В 29-річної  блогерки Аніти Соловей ставсь  ішемічний інсульт. Як  написала  дівчина на своїй сторінці в соціальних мережах, яка зараз закрита, її різко  стало погано просто під час ефіру, коли йшов  навчальний  вебінар.

У 29-річної української блогерки стався інсульт під час ефіру

Аніта Соловей (фото з відкритих джерел)

Як  інформує ТСН,  блогерка  зупинила запис і оголосила невелику перерву. Але й пізніше Соловей  не змогла продовжувати процес  навчання і їй довелось викликати медиків, які діагностували інсульт.

Як стверджує  блогерка, вона  притримується здорового способу життя і була подивована, коли  саме з нею в стані спокою, таке  відбулося.

Тому  причини виникнення інсульту в Соловей невідомі.

"Під час вебінару в мене стався ішемічний інсульт. Прямо в процесі, коли я знімала, я не нервувала, я не була втомленою. Ми зараз до кінця ще не знаємо причини. Я чекаю ще кілька генетичних досліджень. Зараз є статистика, що інсульт молодший. Серед моїх родичів ні в кого його не було і я тотально здорова людина. Я не вживаю алкоголь, не курю", — стверджує блогерка.

Дівчина  розповіла, що довго знаходилась  в реанімації, де після інсульту в неї виявилось  серйозне погіршення зору.

"У мене частково пропав зір. З правого боку я майже нічого не бачу, частина є. Але в мене функціонує вся моя права сторона — нога, рука, тіло, обличчя. Хоча під час інсульту буває таке, що воно не функціонує", -  сказала  Аніта.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська блогерка-мільйонниця потрапила у скандал через російський серіал про бандитів та гопників. В Україні деякі блогери продовжують   просувати "русскій мір", популяризуючи новий  російський  кримінальний  серіал "Слово пацана", що  присвячений   молодіжним угрупованням  Казані в кінці 1980-х років. В черговий  скандал, пов'язаний з серіалом, втрапила  відома блогерка-мільйонниця. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

30 березня 2024, 09:52

Восстановление после инсульта качественными растительными комплексами, заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22689304-reabilitatsiya-sosudov-otzyv


Новини